Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Noas Led Aydınlatma Ürünleri ile Işık Gücünü ve Kalitesini Keşfedin

15-04-2022 00:51
Noas Led Aydınlatma Ürünleri ile Işık Gücünü ve Kalitesini Keşfedin

Noas led aydınlatma tasarruflu bir kullanım için önemli bir tercih seçeneği olarak karşınıza çıkar. Noas ürünlerinde ışık kuvveti fazla olup tasarruf oranı artış gösterir. Bu gibi ürünlerde tercih edime sıklığı oldukça fazladır. İçerik kalitesi ve dayanıklı kullanım imkanı sağlaması oldukça önemlidir. Ürün tercihe göre farklı renkte ışık vermesi ile istenilen şekilde çalışma sağlanmaktadır.

Noas Aydınlatma

Birçok seçeneği olan noas led ışıklandırma sistemi, her zaman fark yaratan bir kaliteye hakimdir. Akkor lamba yanında istenilen modeli ile daha fazla tasarruf edilerek kullanım imkanı yaratır. Noas aydınlatma ile beklentileri karşılayan bir ışıklandırma seçeneğidir. Led ampullerin gücü akkor lambaya göre düşük olmasının yanında aynı zamanda ışık gücü fazladır. Led şeritlerden armatür seçeneklerine kadar birçok modeli mevcuttur. Şerit led’ler ise silikonlu ve silikonsuz olarak iki kısımda üretilir. Duvara yapışma eğilimi olan ürünler aynı zamanda uzun süre dayanıklıdır. Kaliteli ürün yapısı ile tercih edilen seçenekler ise,

  • · 10 LED7 W 6500 Beyaz ışık
  • · 14 LED 7W 6500 Beyaz Işık
  • · 14 LED 3.6-4W 6500K Beyaz ışık
  • · 27 LED 9W 6500K Beyaz ışık
  • · 10 LED 7W 3200K Gün ışığı vb.

Noas Led Aydınlatma

Noas led ışıklandırma ürünleri her zaman kullanımı ve dayanıklılık oranı oldukça fazladır. En çok tercih edilen ürünlerden biri de 7W 3200 K seçeneğidir. Hem gün ışığı modu hem de beyaz ışık tercihi önemlidir. Noas led aydınlatma tercihinde bulunan kişiler ekonomik anlamda tasarruf sağlaması da gerekir. Bu sayede beyaz ışık ve gün ışığı tercihi ile ekonomik bir kullanım imkanınız mevcuttur.

Noas Led Ampul

Noas led Ampul kullanımı ile birçok kişinin evinde ve iş yerlerinde kullanımı sağlanır. Öncelikle ampul alırken dikkat edilen en önemli detay ekonomik bir kullanım imkanı sağlamasıdır. Hem fiyat bazında hem de tasarruf açısından tercih edilir. Noas led kullanımında içeriğin dirençli ve uzun süre dayanıklı etkisi ile bozulma sağlamaz. Bu sebeple de dirençli bir ürün olması ve güçlü ışık demeti sunması ile Noas led ampul akkor veya floresan lambalara göre daha kullanışlıdır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.