Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Noas Led Armatür Modellerini Keşfetmeye Başlayın

14-04-2022 00:25
Noas Led Armatür Modellerini Keşfetmeye Başlayın

Her zaman kullanımı ile kolaylık sağlayan Noas led armatür her ürün modeli ile kullanım kolaylığı sağlar. Noas led armatürler, her zaman tercih edilen önemli bir ürün yapısına sahiptir. Birçok seçeneği mevcut olduğu gibi renk seçenekleri ile de kullanımda kolaylık ve şık görsellik sağlar. Noas led armatür modelleri kullanım için tercih edilecek yere göre değişim gösterir. Bu sebeple de öncelikle kullanım alanına uyumlu ürün alımı önemlidir. Hem tercih edilecek yeri aydınlatır hem de tasarruflu bir kullanım imkanı tanır. Renkli seçenekleri de mevcuttur. Led şerit olarak üretildiği gibi aynı zamanda masa lambası olarak da kullanım imkanı mevcuttur.

Noas Aydınlatma

Noas led ürün seçenekleri içerisinde gün ışığı rengi her zaman tasarımda entegrasyon ürünleri arasındadır. En şık görünüme sahip olmalarının yanında fark yaratan bir kullanım imkanı tanır. Tercih edilme sebeplerinden biri de sadece aydınlatma değil aynı zamanda dekoratif bir görünüm sunması içindir. Noas aydınlatma şerit 3 çipli ve yapışkan olması özelliği ile istenilen yere sabitlenir. Bu şekilde kullanımında kolaylık sağlayan bir özelliğe sahiptir.

Noas Led Panel Armatür

Led aydınlatma ürünleri arasında en yaygın kullanılan Noas armatürleri beyaz şerit olmakla beraber mavi ışıklı seçenekleri de mevcuttur. Uzunluğu ise 5 metreyi bulan armatür, 3 çip 60 led seçeneğine de sahiptir. Noas led panel armatür seçenekleri ise, sıva altı armatür paneller, sıva üstü armatür paneller ve backlight armatür paneller dir.

Noas Sıva Üstü Led Panel

Sıva üzerine entegre edilen led armatürler birçok çeşide sahip olduğu gibi monte edilerek kolay bir kullanım imkanı tanır. Çeşitleri ise,

  • · 3,3 Watt, 270 Lümen, Beyaz Mavi
  • · 6,3 Watt, 540 Lümen, Beyaz mavi
  • · 12,4 Watt, 1080 Lümen Beyaz Mavi
  • · 18,6 Watt, 1620 Lümen Beyaz Mavi

Delik çapı ve dış çapı ile birlikte geniş bir yüzeyi olması her zaman dekoratif amaçlı kullanımlarda tercih sağlar. İyi bir ışık gücü verirken aynı zamanda Noas sıva üstü led panel tercih edenlere göre uygun maliyetlerde satışa sunulan ürünler arasındadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.