Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Noas Aydınlatma İle Yaşamınızı Aydınlatın

11-09-2022 11:36
Noas Aydınlatma İle Yaşamınızı Aydınlatın

Aydınlatma ürünleri çağımızın mimarisinde yer alan en önemli dekorasyon araçlarından biridir. Noas Aydınlatma, bu felsefe ile yola çıkarak iç mekan ya da dış mekanlarda hem estetik açıdan hem de kullanışlılık açısından kullanıcılarına modern seçenekler sunan bir firmadır. Noas Aydınlatma ile görsel açıdan bir ferahlık yaratarak kaliteli bir ortam oluşturmanız mümkündür. Noas Aydınlatma’nın geniş ürün gamı sayesinde ihtiyaca ve her bütçeye uygun ürün bulabilirsiniz. Mekanlarınızın şık ve kullanışlı olabilmesi için Gökkuşağı Lineer Armatür, Üçgen Lineer Armatür, Pansiyon Lineer Armatür, Artline Armatür gibi birçok seçeneği değerlendirerek dekorasyonunuza canlılık katabilirsiniz.

Noas Aydınlatma

Noas aydınlatma 2010 senesinden bu yana YUSEM Led Elektronik Limited Şirketi bünyesinde İstanbul sınırlarında üretim yapmaktadır. %100 yerli sermaye ile üretim yapan bu firma, 20.000 metrekarelik bir tesiste faaliyet gösterir. Noas Aydınlatma hem yurt içinde hem de yurt dışında geniş ürün yelpazesi ile satışlarına devam etmektedir.

Lineer Led Aydınlatma

Yarı iletken, ışık yayan bir elektronik devre unsuru olan Led; 1920'lerde Rusya'da icat edilmiştir. Lineer led aydınlatma bugün pek çok binanın dış cephesinde, caddelerde, sokaklarda, tarihi binalarda, ofislerde, anıt veya köprülerde, otomotiv sanayisinde, tabelalarda, halı sahalarda veya tablet-televizyon aydınlatmalarında kullanılabilmektedir. Suya dayanıklı olan bu aydınlatma sistemleri, iç mekanlarda kullanıldığı gibi dış mekanlarda da bu özelliği sebebiyle sıklıkla tercih edilir. Lineer led aydınlatmalar Single Led, DC Led, AC Led, RGB Led, COB LEd ve lineer Led olmak üzere 6 türden oluşur.

Ürünlerde kullanılan malzemelerin kalitesi, ürünlerin gücü, ebadı ya da ürünlere fazladan koyulan özellikler; liner led aydınlatma ürünlerinin fiyatlarında değişikliğe sebep olabilmektedir. Bu nedenle lineer led aydınlatma ürünlerinden satın alırken ihtiyacınıza uygun olanı seçerek ekonomik bir alışveriş yapmış olursunuz.

Noas Aydınlatma Ürünleri

Kaliteli ve dekoratif ışıklandırmaya farklı bir bakış açısı kazandıranNoas Aydınlatma ürünleri kullanıcılarına güvenli ve konforlu bir hizmet sunmaktadır. Noas Aydınlatma’nın bu amaçlarla piyasaya sürdüğü ürünleri şu şekildedir:

  • ● Şerit LEDLER
  • ● LED Trafolar
  • ● LED Ampul
  • ● LED Ray Spotlar
  • ● LED Bant Armatürler ve LED Floresanlar
  • ● Sıva Üstü LED Panel Armatürler
  • ● Ultra Slim SMD LED Projektörler
  • ● LED Backlight ve Slim 60x60 LED Panel Armatürler
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.