Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Neon Şerit Led Nasıl Kullanılır

25-08-2022 21:41
Neon Şerit Led Nasıl Kullanılır

Şerit ledler küçük yüzeye sahiptir ve ledlere sahip ince iletkenli devre şeritlerdir. Küçük led ampullere sahip esnek ve ince bir bant halinde oluşturulurlar. Ayrıca esnek kullanım alanlarına sahiptir. Ulaşılması zor alanları aydınlatabilir, bükülebilen nesnelere bağlanabilirler. Doğrusal olmayan şekillerin hatlarını takip edebilir ve akla gelebilecek her renkte parlayabilir. Kendinden yapışkanlıdır. Cam, ahşap ve metal gibi yüzeylere kolaylıkla yapıştırılabilirler. Neon şerit led tabela yapımında ilk adım, tabelanın ana hatlarını oluşturmaktır. Taslak çizimi bilgisayar yazılımları kullanılarak ya da elle yapılmaktadır.

Neon Şerit Led

Neon led modelleri hem aydınlatma hem de dekorasyon amaçlı kullanım sunan fonksiyonel ürünlerdir. Neon ledlerin bazıları az ışık verirken, bazıları daha fazla ışık yayabilmektedir. Küçük, büyük, ince ve kalın led ışıklar arasından seçim yapabilirsiniz. Aydınlatma özelliğine ek olarak gövde tasarımları ve ışık renkleri farklılık göstermektedir. Neon Şerit led’ler yaydıkları ışıkları çipin içindeki yalıtkan malzemeler aracılığıyla sağlar. Tamamen bükülebilir materyalden üretilen Neon şerit led istenen ölçülerde kesilerek iç ve dış mekanlarda kullanılmaktadır. Sağladığı maksimum verimi ile iç mimari ve dekorasyon aydınlatması için mükemmel bir seçimdir.

Dış Mekan Aydınlatma

Dış mekan uygulamalarında, dekoratif aydınlatma sistemlerinde kullanılan Neon şerit led, birçok renk seçenekleri ile uygulanan mekanlara aydınlatma sağlar. Özellikle tarihi yapıların, bahçelerin ve alışveriş merkezlerinin dış mekanlarını aydınlatılmasında özellikle Neon Şerit Led aydınlatmalar tercih edilmektedir. Dış mekan aydınlatma için suya dayanıklı ve silikonlu şerit led çeşitlerini seçerek daha kaliteli reklam yapabilirsiniz.

Şerit Led Çeşitleri

Birçok çeşidi bulunan led aydınlatma araçlarından en yaygın olarak kullanılanı şerit Led’dir. Şerit led bükülebilmesi, esnek yapısı, zengin renk seçeneği ve doğrusal olmayan nesnelere yapışabilme özelliği nedeniyle tercih edilmektedir. Kullanım alanına ve amacına farklı şerit led çeşitleri bulunmaktadır. Gücüne göre tek çipli ve üç çipli olarak ayrılmaktadır. Şerit led'in tek renkli, RGB uyumlu olarak çeşitleri de bulunmaktadır. İç mekanlarda en çok tercih edilen şerit led silikonsuz modeller iken dış mekanlarda led şerit fişli kullanıma müsait olmayan yerlerde led şerit pilli olarak kullanım imkanı sunar. Bu mekanlar bahçeleriniz ve kamp yerleriniz olabilir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.