Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Neon Şerit LED Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

07-07-2021 01:14
Neon Şerit LED Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Aydınlatıcı modeller arasında neon şerit LED ürünü mekanlarınıza ayrı bir hava katmaktadır. Şıklığı ile kendisini büyüleyen bir ışıltıya sahiptir. Özelikle neon şerit LED aydınlatıcıları tüm mekanlarda kolaylıkla kullanılmaktadır. Ancak neon şerit LED aydınlatıcılarını tercih ederken dikkat etmeniz gereken bazı maddeler bulunur. Dikkat etmeniz ve önem vermeniz gereken en önemli husus tercih edeceğiniz neon şerit LED aydınlatıcılarının kalitesidir. Uzun zaman kullanabilmek için güvenilir ve kaliteli ürünler tercih etmenizde fayda vardır. Ayrıca şerit LED’lerin tabanını kullanacağınız alanın taban rengine uygun bir renk tonu seçmelisiniz. Aksi takdirde uygun bir renk tonu seçilmediğinde hoş olmayan bir görüntü oluşmasına sebep olacaktır. LED ışıkların yer aldığı şeritlerin kalın olmasına özen göstermelisiniz. İnce olduğu takdirde aydınlatıcınız herhangi bir darbe aldığında kullanım ömrü azalabilir.

Şerit LED

İnce ve dayanıklı; üzerine küçük aydınlatıcı olan LED ışıklarının dizilmesi ile oluşmuş şerit LED aydınlatıcılardır. Özellikle iç mimari alanında çok fazla tercih edilmektedir. Evlerde, otellerde, restoranlarda genellikle kullanılmaktadır. Kendine has tarzıyla kullanıldığı alana farklı bir güzellik katmaktadır. Tercih edilen şerit LED ışıklarının çok fazla ince olması uzun süreli kullanımı imkansız hale getirmektedir. Kalın şehitlerden oluşturulan aydınlatıcıları tercih edilmesinde fayda vardır.

Neon Şerit LED

Şerit LED’lerin daha geliştirilmiş birer halidir. Normal LED ışıklarına göre farklı bir aydınlık saçmaktadır. Şerit LED aydınlatmalarının üzerine boyna silikon kaplanmasıyla neon şerit LED ortaya çıkmıştır. Neon şerit LED ürünü diğer aydınlatıcı ürünlere göre ışık yayılımı daha fazladır. Ayrıca rengarenk çeşitleri, isteğe göre tüm renk çeşitlerinin bulunması mimari açıdan da kolaylık sağlamaktadır.

Neon Şerit LED Çeşitleri

İç ve dış mekanlarda dekorasyon amacıyla kullanılan bir aydınlatıcı ürünü olan neon şerit LED aydınlatıcı modellerinin birçok çeşidi bulunmaktadır. Özellikle renk skalası bakımından zengin bir kategoriye sahiptir. Neon şerit LED çeşitleri bir hayli ilgi çekmektedir. Beyaz, Sarı, kırmızı, yeşil, mavi gibi çok fazla renk seçeneği bulunmaktadır. LED’li aydınlatıcılar arasında göz alıcı renkleriyle ve kendine has tarzıyla adeta kendisine karşı büyülemektedir. Bahçe dekorasyonu içinde kullanarak şık ve hoş bir bahçeye sahip olabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.