Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Mutlusan Sigorta Kutusu Nedir Ne İşe Yarar

28-12-2022 16:42
Mutlusan Sigorta Kutusu Nedir Ne İşe Yarar

Sigorta kutuları bina dışlarına sıva altı ya da sıva üstü olarak monte edilen elektrik dağıtım kutularıdır. Yaşam alanlarında oluşabilecek kısa devrelerde ya da arızalarda gelebilecek yangınları engelleyebilmek ve elektrik akımlarını kontrol etmekle görevlidir. Elektrik üretmez bir özellikte olup alev yaymaz ve son derece güvenli bir kullanımı mevcuttur. Isı ve darbelere dayanıklı bir şekilde üretilen sigorta kutusunun estetik bir tasarımı bulunur ve geniş iç hacmiyle tüm ihtiyaçları karşılar.

Mutlusan Sigorta Kutusu

Mutlusan sigorta kutusu ev ve işyerleri dâhil olmak üzere elektrik akımı olan her alanda kullanıma uygun olan kutulardır. Çizilen projelere uygun olan alanlara yerleştirilerek ana elektrik hattından gelen enerjinin ulaştırılmasını sağlar. Elektrik akımının kontrolünde büyük fayda sağlar.

Elektrik tesisatlarının düzenlenmesi için kullanılan sigorta kutuları ev ve işyerlerindeki elektrik dağılımını kontrol etmeye yardımcıdır. Acil müdahalelere ihtiyaç duyulabilmesi için genelde dış kapıların olduğu alanlara monte edilir. Açılıp kapanmasına engel olacak eşyalar mutlaka önünden kaldırılmalıdır ve risklerden korunmalıdır.

Mutlusan Sıva Altı Sigorta Kutusu

Sigorta kutuları kullanım alanları ve montajları itibariyle iki farklı çeşidi bulunur. Sıva altı ve sıva üstü olan sigorta kutusu modelleri Mutlusan markası en kaliteli ve güvenli modelleri üretir. Mutlusan sıva altı sigorta kutusu ev ya da binaların inşaları aşamasında elektrik boyutlarına uygun şekilde duvar içerisinde yer alan yuvalara yerleştirilir. Vida ya da dübel yardımıyla montajı yapılan sıva altı sigorta kutusunun yerleştirilmesinin ardından sıva boya işlemleri biter. Kapakları takılarak güvenli bir şekilde kullanım olanağı sunulur.

Mutlusan Sıva Üstü Sigorta Kutusu

Sigorta kutularının faydalarının yanı sıra karşılaşılabilecek en büyük sorun kapaklarının kırılmasıdır. Çünkü bazı kutular tırnaklı kapaklara sahiptir. Bu nedenle kuvvetli bir şekilde açmak yerine dikkatli olunması önerilir. Kapakların düzenli olarak yenilenmeleri önemli olup açıkta kalmaları halinde ciddi tehlikeler ortaya çıkarabilir. Sigorta kutusu kullanımı elektrik akımlarını kontrol etmeleri açısından her alanda güvenle kullanılabilir. Mutlusan sıva üstü sigorta kutusu sıva ve boya işlemlerinin bitmesinin ardından vida, dübel yardımıyla montajları yapılır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.