Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Mutlusan Kablo Kanalları ile Kablo Kirliliğine Son Verin

07-06-2022 23:47
Mutlusan Kablo Kanalları ile Kablo Kirliliğine Son Verin

Elektrik ve montaj ürün çeşitlerinde kullanıcıların güvenini kazanan Mutlusan, dayanıklı ve kaliteli ürünleri ile öne çıkmaktadır. Uzun yıllar boyu kullanılabilen ve aşınmayan ürünlerinden biri ise Mutlusan kablo kanalları modelleridir. Mutlusan kablo kanalı, elektrik montajı işlemi sırasında veya bu işlemden sonra kullanılmaktadır. Aynı alana birden fazla yer alan elektrik kablosunu bir araya getiren ve içine alan bu ürün, kabloların doğrudan görünmesinin de önüne geçer.

Mutlusan Kablo Kanalı

Mutlusan kablo kanalı modelleri ürünün boyutu, üretimde kullanılan materyali veya ürünün kullanım alanına göre farklılık göstermektedir. Eko serisi kapalı tip kablo kanalları bantlı ve bantsız olmak üzere ayrılmaktadır. Bunun yanı sıra yarı kapalı olan delikli kablo kanalları da tercih edilebilmektedir. Delikler sayesinde kısmen görülebilir olan kablo kanalı, işlem sırasında kabloların da görülebilir olmasına olanak tanır. Bu sayede montaj işlemi daha pratik bir hale gelebilmektedir. Mutlusan kablo kanalı modellerinden bir diğeri ise balık sırtı zemin kanallarıdır.

Mutlusan Kablo Kanalları

Yapışkan bantlı kapalı tip kablo kanalları, monte edilmek istenen alanın yüzeyinde kendiliğinden yapışarak sabit bir şekilde durabilmektedir. Balık sırtı zemin kanalları, tasarımı sayesinde diğer modellere göre daha yatay bir görünüme sahiptir. Bu ürün ev, ofis veya farklı iş yerlerinde elektrik kablolarının bir araya getirilmesine yardımcı olur. Zemin üzerine monte edilerek kullanılan bu ürün odanın köşesinde geçiş olduğu zaman da desteklenebilmesi için T köşe parçasına da sahiptir. Bu sayede işlem kablo montaj işlemi pürüzsüz gerçekleştirilebilir. Eko serisi kapalı tip Mutlusan kablo kanalları ise duvar gibi dikey yüzeylere de uygulanabilir.

Mutlusan Kablo Kanalı Fiyatları

Mutlusan kablo kanalı ürün çeşitleri birbirinden farklı özelliklere sahip olup farklı yüzeyler için de çözüm üretmektedir. Oldukça farklı ürün modeline sahip olan Mutlusan kablo kanalı fiyatları oldukça geniş bir yelpazeye de sahip olmaktadır. Bu nedenle farklı bütçeye sahip pek çok kullanıcı kendine uygun bir ürünü oldukça hızlı bir şekilde temin edebilir. Fiyat yelpazesinin yanı sıra Mutlusan kablo kanalları oldukça uygun fiyatlar da sunmaktadır. Uzun yıllar boyu kullanılabilen ve aşınmayan bu ürünler, uzun vadede de hesaplı bir seçenek olmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.