Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Mutlusan Kablo Kanalları ile Görüntü Kirliliğinden Kurtulun

17-04-2021 23:12
Mutlusan Kablo Kanalları ile Görüntü Kirliliğinden Kurtulun

Kablo kanalı iş yerlerinde ya da ofislerde oldukça ciddi bir düzensizliğe ve görüntü kirliliğine sebep olabilecek detaylardır. Özellikle yoğun kablo kullanımı olan iş yerlerinde ya da evlerde meydana gelen çirkin görüntüyü gizlemek için Mutlusan kablo kanalları kullanabilirsiniz. Özellikle sıva altı tesisat döşemelerinde işlemlerin tamamlanmasından sonra kullanabileceğiniz bu ürünler, elektrik kablo kanallarının daha şık ve düzenli durmasına da destek olur. Bunun için de kablo kanalları kullanılmaktadır. Özellikle bina içerisinde sıva altı tesisat yapılarının döşenmesinin tamamlanmasının ardından asansör, televizyon, bilgisayar, telefon ve seslendirme kabloları için bu kablo kanallarını güvenle kullanmanız da mümkün.Bu aşamadan sonra ise döşenmiş olan elektrik tesisatlarının özel taşıyıcılar ile dekoratif görünümle uyumlu hale gelmesi için kablo kanalları tercih edilir. Kablo kanalları avantajı ile dekoratif bir görüntü kazanarak kabloların görüntü kirliliği de ortadan kalkmaktadır. PVC kablo kanalları özellikle korozyona uğramaz. Bu sebeple de tercih sebebidir. Bunun yanı sıra kısa devre gibi olumsuzluklar da ortaya çıkmaz. PVC kanal sistemleri hafif bir yapıya sahiptir. Bundan dolayı da popüler şekilde tercih edilir. Taşınması oldukça kolay olan bu sistemler herhangi bir şekilde ağırlık yapmamaktadır. Monte edilmesi de oldukça kolaydır.

Mutlusan Kablo Kanalı

Mutlusan kablo kanalı düzenli ve tertipli bir görüntü elde etmenizi sağlayan ekipmanlardır. Buna yol açan en büyük sebep ise alev yayılmasına karşı dayanıklılıkta sizlere sunulmasıdır. Elektriksel iletkenlik haricinde özellikle darbelere de dayanım göstermesiyle de ön plana çıkar. Mutlusan kablo kanalı özellikle korozyona karşı yüksek bir dayanım göstermektedir. Tabanın taban alanındaki delik oranları da kolay biçimde kullanıma uygundur. Merdiven taban bölgesinde yer alan açıklık oranı bakımından da avantaj sağlar. Kablo kanalı seçimi yapmadan önce ilk olarak kablo taşıyıcı sistemin özellikleri hakkında bilgi sahibi olunması gerekmektedir. Kabloların döşeneceği yerlerin önceden tespiti de büyük bir önem taşımaktadır. Kablo kanal seçimi için en önemli husus taşıyıcı tipini tespit etmek olacaktır. Ortamın korozyon direnci için gerekli olan hususlara dikkat ederek kaplama türüne karar verebilirsiniz.

Kablo Kanalı Fiyat

Kablo kanalı fiyat aralıkları satın alacağınız kablo kanal özelliklerine ve markasına göre farklı fiyat aralıklarında sunulmaktadır. Her kablo kanalının dayanım özellikleri, korozyona karşı koruma sistemleri donanım olarak birbirinden farklıdır. Bu gibi ayrıntılar özellikle kablo kanalı fiyatları için belirleyici olmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.