Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Mutlusan Kablo Kanalı Nerede Kullanılır

09-06-2021 11:25
Mutlusan Kablo Kanalı Nerede Kullanılır

Mutlusan kablo kanalı birçok farklı alanda kullanılır. Kullanım alanlarına göre çeşitlere ayrılır. Delikli tip kablo kanalları delikli yapıya sahip olduklarından kablolar için havalandırma ortamı meydana getirirler. Bu nedenle ısının ortalama seviyeyi geçmediği alanlarda ve çok uzun destek aralığı gerektirmeyen tesisatlarda kullanılırlar. Merdiven tipi kablo kanalları ise tesisatta ısının oluştuğu ve yüksek seviyelere ulaşabildiği alanlarda kullanılır.

Deliksiz kablo kanalları ise tamamen kapalı bir yapıya sahip olduklarından haberleşme ve bilgisayar kabloları gibi kablo türlerinin korunması için kullanılırlar. Tel tipi kablo kanalları genellikle fiber optik ve haberleşme gibi hafif ve fazla sayıda kablonun olduğu alanlarda kullanılır. Hijyen faktörünün ön planda olduğu alanlarda kullanımı yaygındır. Kablo kanaletleri ise boru tipi kanalların uygun olmadığı, haberleşme ve enerji kablolarının az miktarda kullanılacağı tesisatlarda tercih edilir.

Kablo Kanalı

Kabloların karmaşık yapıda bulunması binanın estetik açıdan kötü görünmesine sebep olur. Ayrıca bu şekilde kablolar da çevresel faktörlerden zarar görebilir. Bu noktada devreye kablo kanalları girer. Kablo kanalı, kabloların dekoratif olarak dış faktörlerden korunması amacıyla üretilmiştir. Bu sayede bina içerisindeki kabloların hem güvenle taşınmasını hem de sabit kalmasının dekoratif bir şekilde sağlar. Kablo kanallarına, kablo tavası, kablo taşıyıcısı, kablo tepsisi, kablo merdiveni gibi isimler de verilir.

Mutlusan Kablo Kanalı

Kablo kanalına ihtiyaç duyulduğundan beri birçok elektrik şirketi kablo kanalı imalatı yapmaya başlamıştır. Mutlusan Elektrik de bu şirketlerden birisidir. 1983 yılında hizmet vermeye başlayan Mutlusan Elektrik, kablo kanalları alanında da yılların vermiş olduğu tecrübe ile müşterilerine en iyi hizmeti vermeye çalışmaktadır. Mutlusan kablo kanalı çeşitleri ev ve ofislere uygun olarak farklı çeşitlerde üretilmektedir. Bu sayede her türlü alanda kullanılan kablolar için kablo kanalı bulmak mümkündür.

Mutlusan Kablo Kanalları

Mutlusan Elektrik, endüstriyel çözümler alanında kendini kanıtlamış hizmet anlayışıyla varlığını sürdürmektedir. Alanında piyasanın en iyisi olmayı hedefleyen Mutlusan’da ihtiyaca uygun boyut ve çeşitte kablo kanalı bulmak mümkündür. Mutlusan kablo kanalları müşterilerin tercihine uygun renk, ağırlık ve boyutta üretilmektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.