Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Mutlusan Kablo Kanalı Ne ile Kesilir

28-12-2022 16:40
Mutlusan Kablo Kanalı Ne ile Kesilir

Kesilmesi ya da montajı oldukça kolay olan mutlusan kablo kanalları PVC malzemelerden üretilirse kesici bir aletle kolaylıkla kesilebilir. Farklı bir malzeme kullanılarak üretilmesinde de kesilme aşamasında piyasada yer alan kablo kanalı kesici aleti alınarak kolaylıkla kesim sağlanabilir.

Kablo Kanalı

Kablo kanalı, birden fazla olan kablonun yaşam alanlarında düzenlenmesi, bir arada bulunması ve korunması amacıyla kullanılan kanallardır. Kabloların dağınıklıklarından ortaya çıkabilecek risklere karşı koruma sağlarken aynı zamanda ortamın estetik görünmesine de yardımcı olurlar. Genellikle ev, işyerleri gibi yaşam alanlarında yapışkanlı olan modeller tercih edilir. Çeşitlerine, malzeme özelliklerine ve kullanım alanlarına göre farklılıklar gösterirler.

Mutlusan Kablo Kanalı

Mutlusan kablo kanalı, evler, işyerleri ve oteller gibi birçok farklı alanda tercih edilen kablo korumalarıdır. Alüminyum, cam, paslanmaz çelik, yapıştırmalı PVC gibi birçok farklı malzemelerden üretilirlerken en sık yapıştırmalı olanlar tercih edilir. Herhangi bir kesici aletle kesilmeleri kolay iken yapıştırma olmalarından da montajları oldukça kolaydır. Uzun yıllar ve sağlıklı bir şekilde koruma sağlamasından dolayı tüm yaşam alanlarında kablolar için üstün performans sergilerler. Çeşitlerine bakıldığında plastik yapışkanlı, metal, balıksırtı ve legrand malzemelerden üretilen kablo kanalları görülür. Kablo kanallarının ev ya da kullanılacak alana hem dekorasyon anlamında hem de koruma anlamında uyumlu olması önem taşır.

Mutlusan Kablo Kanalları

Mutlusan kablo kanalları duvara ya da tavanlara monte edilmesiyle kullanılan malzemelerdir. Farklı çeşit ve özelliklere sahip olan kanalların en uygun olanlarının tercih edilmesi gerekli olup montajları oldukça kolaydır. Montajları kolay olan ve yapıştırma kullanılmasından tercih edilen modellerde kesici bir alet kullanılarak kanalların kesilmelerine ve yerinden çıkarılmasına yeterli olacaktır. Piyasada yer alan kablo kanalı kesme aleti de profesyonel işlerde fayda sağlayan bir ekipmandır. Kalınlığı 2,5 mm ve genişliği 125 mm’ye kadar olan kabloların kesilmesini sağlayan bir kapasitesi bulunur. Kapakları ve kablo kanallarını pürüz yapmadan kolay bir şekilde kesmek için tercih edilir. Uzun olan kolu ve özel bir yapısı bulunmasından kolayca, tek bir hareketle kanalların kesilmesi sağlanabilir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.