Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Mutlusan Balık Sırtı Kablo Kanalı ile Yerdeki Kabloların Ayağınıza Takılmasını ve Zarar Görmelerini Engelleyin

13-11-2020 12:42
Mutlusan Balık Sırtı Kablo Kanalı ile Yerdeki Kabloların Ayağınıza Takılmasını ve Zarar Görmelerini Engelleyin

Mutlusan balık sırtı kablo kanalı istenmeyen kabloların gözükmesini engellemek amacıyla tercih edilen sistemlerin başında gelmektedir. Mutlusan balık sırtı kablo kanalları, yerdeki kabloların ayağınıza takılmasını ve zarar görmenizi engelleyen bir sistemdir. Kablo kanalı, adından da anlaşılacağı üzere; duvara, masaya veya istenilen herhangi bir yüzeyde kullanabileceğiniz bir sistemdir. Özellikle kabloları gizlemeye ve saklamaya destek olan bir sistemdir. Kabloların gizlenmesini de sağlayan kapatıcılarıdır. Kısacası; hayatımızın birçok alanında kullandığımız kabloları saklamak adına Mutlusan balık sırtı kablo kanallarını kullanabilirsiniz. Kullanışlı ve kurulumu kolay olan kablo gizleyiciler hem uzmanlar için hem de evde kullanmak isteyenler için oldukça uygun kablo sistemleridir. Kablo kanaları farklı şekillerde üretilmektedir. Yapışkan bantlı kablo kanalı ya da yapışkan bantsız kablo kanallarını tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra lamine kaplamalı ve lamine kaplamasız kablo kanalı sistemlerini kullanabilirsiniz. Bunun dışında Balık Sırtı (Yapışkan Bantlı / Yapışkan Bantsız) Kablo Kanalı en çok tercih edilen sistemlerin başında gelmektedir.

Mutlusan Balık Sırtı Kanal

Mutlusan balık sırtı kanal sistemleri kabloların gizlenmesini sağlamaktadır. Bu sayede ayağınıza kablo takılmasını ve zarar görmenizi engelleyecektir. İnşaatların karmaşık yapıları içerinde bir de kabloların dekoru bozmadan koruyabilmesi oldukça önem teşkil etmektedir. Özellikle sıva üzeri yapılan tesisatta iletkenlerin iletimini gerçekleştiren dekoratif görünümü olan sistemleri üreten Mutlusan balık sırtı kanal sistemleri sayesinde evinizde ya da iş yerinizde kablo karmaşası olmadan kabloların muhafazasını sağlayabilirsiniz. Kablo kanalları bina içerisinde yapılan tesisatlar da kabloların güvenle taşınmasını ve sabit kalmasına destek olmaktadır. Genel olarak kullanım alanlarına göre farklılıklar gösterir.

Mutlusan Kablo Kanalları

Mutlusan kablo kanalları ile yerdeki kabloların ayağınıza takılmasını ve zarar görmenizi engelleyen bir sistemdir. Delikli kablo kanalları alt ve yanlardaki delikleri ile kablolar için havalandırma ortamı oluşturan kablo kanallarıdır. Bundan dolayı da ısının ortalamayı geçmediği yerlerde oldukça yaygın şekilde kullanılmaktadır. Destek aralığı uzun olmayan tesisatlar, ofisler ya da iş yerleri için oldukça uygun olmaktadır. Mutlusan kablo kanalları için sitemiz üzerinden en uygun modellere göz atabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.