Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Mutfak Dolaplarına Jupiter Led Aydınlatma Nasıl Uygulanır

09-08-2021 02:42
Mutfak Dolaplarına Jupiter Led Aydınlatma Nasıl Uygulanır

Genel olarak Jupiter led aydınlatma mutfak dolaplarının altlarına şerit şeklinde yerleştirilmektedir. Böylece bir bütün halinde mutfak daha aydınlık bir görüntüye sahip olmaktadır. Mutfak dolaplarına uyguladığınız aydınlatmayı mermer üstüne de koyarak desteklerseniz mutfağınız çok daha aydınlık gözükecektir.

Jupiter Aydınlatma

Jupiter aydınlatma mutfağınıza çok farklı bir hava katarak ışıklar kapalıyken bile aydınlık gözükmesini sağlayacaktır. Büyük mutfaklarda Jupiter aydınlatmalar ışık açılmadan aydınlık sağlarken, Amerikan tipi mutfaklarda ise Jupiter aydınlatmalar yalnızca mutfağı değil evin kalanını da aydınlatmaktadır. Bu tarz aydınlatmaları mutlaka gerekli olduğunda yaptırmalısınız aksi halde kabarık bir elektrik faturasına hazırlı olmalısınız. Şayet mutfağın karanlık olduğu her an açık kalacağını düşündüğünüzde sebebini anlamış olacaksınız.

Jupiter Şerit Led

Jupiter şerit led mutfak dolaplarının altlarını tamamen çevrelerken bir yandan da loş bir ışıkla mutfağı aydınlatmadır. Özellikle geceleri mutfağınızı ziyaret edenlerdenseniz bu led ışıklar oldukça işinize yarayacaktır. Mutfak lambasını yakmadan mutfakta rahatlıkla hareket edebilir ve uykusuzluğunuzu atabilirsiniz. Led ışıklar vücudunuzu hiçbir yere çarpmadan hareket etmenizi sağlayacak ve aradığınızı bulmanıza yardımcı olacaktır. Tavanlarda yer alan aydınlatmalar mutfakların en çok kullandığınız bölümü olan tezgah ve dolapların aydınlatması kadar iş görmeyecektir. Buralardaki şerit ledler yalnızca mutfağın sık kullandığınız bölümünü değil tüm mutfağı aydınlatacaktır. Ayrıca dolaplar ve tezgahtaki ışıkları uygun renklerle destelediğinizde görsel olarak da mutfağınız ilgi çekecektir.

Jupiter Led Aydınlatma

Jupiter led aydınlatma yalnızca mutfaklara mahsus bir aydınlatma türü değildir ancak mutfaklarda çok fazla işe yaradığı için tercih edilmektedir. Özellikle mutfak dekorasyonunda önemli bir yere sahip olmaktadır. Yalnız bu aydınlatmalar büyük bir mutfağa ve eve sahip olduğunuzda tercih etmeniz gereken dekorasyon araçlarıdır. Çünkü küçük alanlarda led ışıklar göz yoracak ve masrafları arttırmaktan başka bir işe yaramayacaktır. Özellikle mutfak karanlıkken hep açık kalacaklarını düşündüğünüzde küçük bir mutfak için gereksiz bir lüks olduğunu anlayacaksınız. Bunun aksine büyük ve ihtişamlı mutfaklarda ise dekorasyonu ortaya çıkaracak ve aydınlatmaya yardımcı olacaklardır. Şayet büyük alanlarda her noktayı görünür kılabilmek güçlü aydınlatmalarla bile zorlu olabilmektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.