Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Mağazanıza Şık Bir Aydınlatma Sistemi için Tasarlanmış Led Aydınlatma Ürünleri

25-01-2021 13:36
Mağazanıza Şık Bir Aydınlatma Sistemi için Tasarlanmış Led Aydınlatma Ürünleri

Mağaza aydınlatma mağazanıza şık bir modernlik katmakla beraber ekonomik olarak da dikkat etmeniz gerek bir konudur. Mağazalar geniş ve ışığa ihtiyaç duyan iş alanlarıdır. Bu sebeple de doğru aydınlatma sistemini tercih etmeniz gerekmektedir. Aynı zamanda elektrik bakımından maksimum tasarruflu ve size kar sağlayacak modelleri seçmeniz gerekmektedir. Özellikle mağaza aydınlatma kapsamında tercih edebileceğiniz aydınlatma sistemleri ise; iç mekan led aydınlatması, gizli ışık led şerit aydınlatması, dış mekan led aydınlatma, bahçe ve peyzaj led aydınlatma, ofis led aydınlatma, mağaza led aydınlatma, mağaza led ray spot aydınlatma, işyeri etanj led aydınlatma, endüstriyel led aydınlatma, fabrika yüksek tavan led aydınlatma, exit ve acil çıkış led aydınlatma gibi birçok farklı led aydınlatma sistemlerini kullanılabilirsiniz. Aynı zamanda mağazanıza şık bir aydınlatma sistemi için dizayn edilmiş olan led aydınlatma ürünlerini hem sıva altı hem de sıva üstü şekilde tercih edebilirsiniz. Mağaza aydınlatması için en önemli konuların başında led ışık ile çok aydınlatma sistemi sağlanması gelmektedir. Bu özelliği ile daha ufak elektrik harcamaları ile daha büyük alanlar için aydınlatma ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Bu hususun ötesinde çalışanların gözünü yormaması, çalışanlar için rahatsız edici olması, mağazayı ziyarete gelen müşterilerin etrafı net olarak görebilmesini sağlaması en önemli özellikler arasında yer almaktadır.

Ray Spot

Ray spot ışık sistemleri, yaydıkları ışık ile mağazanın da temasını belirlemektedir. Bundan dolayı da ışığın estetiği ile oldukça dikkat çekici ve hoş bir görüntü oluşturmaktadır. Bu sebeple de mağaza aydınlatma sistemlerinde özellikle tercih edilmektedir. Tavana ya da duvara monte ederek de ray spot ışıkları tercih etmeniz mümkün olmaktadır. Led ray spot aydınlatma sistemleri özellikle mağaza aydınlatmalarında en yaygın şekilde tercih edilen sistemlerin başında gelmektedir. Bu hususun ötesinde led ray spot aydınlatma sistemleri vitrin aydınlatmaları, müze aydınlatmaları ya da sahne aydınlatmaları için de yaygın olarak kullanılmaktadır.

Led Ray Spot Aydınlatma

Led ray spot aydınlatma özellikle düşük enerji tüketme özelliğine sahip olup yüksek bir ışık gücü sağlamaktadır. Uzun kullanım ömrüne sahiptir. Bundan dolayı da özellikle işletmelerde tercih edilmektedir. Led ray spot ışık sistemleri ray üzerinde ve kendi ekseninde de hareket edebilmekte ve yön değiştirebilme özelliğine sahiptir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.