Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Mağazalarda Hangi Aydınlatma Tercih Edilmeli

20-11-2022 14:43
Mağazalarda Hangi Aydınlatma Tercih Edilmeli

Eğer bir mağaza sahibi iseniz sizin için en can alıcı noktalardan biri mağaza aydınlatma sistemleri olacaktır. Mağazanızı ziyarete gelen ya da alışveriş yapmak için gelen müşterilerin dikkatini toplayan ve algılarını yöneten en önemli faktör Mağaza aydınlatmasistemleridir. Aynı zamanda mağazanızda bulunan ürünleri de en iyi şeklide gösterecek ve müşteriye tanıtacak olan unsurlardan biri de mağaza aydınlatma sistemidir. Pek çok farklı amaç için, pek çok farklı modelde dizayn edilmiş olan bu sistemler çok geniş bir seçenek yelpazesiyle sizlere sunulur.

Mağaza Aydınlatma

Birçok çeşitliliğe sahip sizler için en uygun tercih olacak mağaza aydınlatma sistemleri belli başlı birkaç özelliğe sahip olmalıdır. Bunların başında enerji tasarrufu konusu gelmektedir. Ürünlerinizi göstermek ve aynı zamanda dekor amaçlı kullanılan bu sistemler çok fazla enerji harcayabilirler. Bunun için enerji tasarrufu yapmanızı sağlayacak, daha az elektrik enerjisi ile çalışan ürünleri tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra doğru açıda her yere ışık vererek müşterileriniz gözlerini de yormayacak ürünler tercih edebilirsiniz. Bu sayede bir yandan enerji tasarrufu yaparken, bir yanda da müşterinizin gözlerini yormadan ilgilerini ürünlerinizin üzerine çekebilirsiniz.

Ray Spot

Ray spot sistemleri arasından mağazalarda kullanımı en çok tercih edilen modellerden birisi deray spot aydınlatma sistemleridir. Hem dekor amaçlı hem de aydınlatma amaçlı en çok tercih edilen aydınlatma ürünü olan ledlerin mağazalar için özel olarak tasarlanmış haline led ray spot aydınlatma sistemi adı verilir. Led ray spot aydınlatma ürünleri tavana ya da duvara monte edilerek kullanılan, bir ray üzerinde hareket edebilen ve aynı zamanda 360 derece dönerek yönü ayarlanabilen spot armatürlerdir.

Led Ray Spot Aydınlatma

Aydınlatma ürünleri mağazalarda vitrin, reyon, stant gibi bölgelerde kullanılarak, müşterilerin ve ziyaretçilerin ilgilerinin ürünlerinizin üzerinde toplanmasına yardımcı olurlar. Aynı zamanda yüksek enerji harcamalarına rağmen, enerji tasarrufu sağlayan led ray spot aydınlatma sistemleri, diğer aydınlatma sistemleri gibi elektrik enerjisine yüksek meblağlar ödemenize sebep olmaz. Mağazalarınız rafları, stantları vitrinleri gibi ürün koyduğunuz yerlerdeki aydınlatma işlemi için led ray spot aydınlatma ürünlerini tercih ederek sizler de en verimli aydınlatmayı alabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.