Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Mağaza ve Ofislerde En Çok Tercih Edilen Ray Tipi Led Spot Armatür Çeşitleri

17-12-2020 10:07
Mağaza ve Ofislerde En Çok Tercih Edilen Ray Tipi Led Spot Armatür Çeşitleri

Led armatür çeşitleri mağaza ve ofislerde en çok tercih edilen yapıların başında gelmektedir. Ray tipi led spot armatür çeşitleri özellikle çok geniş alanların aydınlatma ihtiyacı için kullanılmaktadır. Bundan dolayı da en şık ve dekoratif aydınlatma sistemlerinin başında gelmektedir. Led aydınlatma sistemleri ışık yayan diyot manasını taşır. Bu aydınlatma sistemleri yarı iletken malzemelerden üretilen sistemleri ifade eder. Farklı montaj tiplerinde üretildiği için çok yüksek tavanlarda ya da çok büyük alanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu özelliği sayesinde de led lambalar birleştirilerek ya da tek tek kullanılarak oldukça canlı ve parlak renklere sahip de aydınlatma sistemleri dizayn edilebilir. Armatür lambaların bir ya da birden fazlasını bünyesinde taşıyan ve bu sayede oldukça şık bir görünüm kazanmasını sağlayan aydınlatma sistemleri mağaza gibi şıklığı ve aydınlığı önemli alanlarda yaygın şekilde tercih edilmektedir. Ray tipi led spot armatür çeşitleri aynı zamanda kolay kullanım özelliğine de sahiptir. Armatür led aydınlatma sistemleri kafelerde, ofislerde, mağazalarda ya da iş yerlerde sıkça kullanılmaktadır. Aydınlatma sistemleri arasında en şık seçeneklerin arasında bulunan aydınlatma armatürleri, bir ya da birden fazla lambayı bünyesinde taşıyarak dekoratif bir görüntü vermektedir.

Led Armatür Çeşitleri

Led armatür çeşitleri her mekanda kullanım amacıyla özel olarak tasarlanmaktadır. Kullanım amaçlarına göre farklı şekillerde dizayn edilen bir yapıya sahiptir. Genel itibari ile aydınlatma armatürleri kablolu olarak da tasarlanabilmektedir. Bu sistemler elektrik sistemine bağlanacak şekilde dizayn edilmiştir.

Led Armatür Fiyatları

Led armatür fiyatları satın alacağınız ürünün özelliklerine göre değişmektedir. Armatür çeşitleri buna göre değişen fiyat aralığına sahiptir. Kablolu armatürler özellikle duvarlara, tavana ya da zemine olarak şekilde monte edilmektedir. Portatif armatür modelleri ise özellikle taşınabilir lambalar ve ışıkları da ifade eden bir sistemdir. Ek bir harici kablo kullanılarak aydınlatma seçenekleri de buna göre arttırabilme özelliğine sahiptir. Bu kablo sistemleri standart olarak elektrik prizlerine takılma imkanına sahiptir. Bu sayede ışıkları dilediğiniz odaya çevirme imkanına da sahip olabilirsiniz. Bu lamba çeşitleri genel olarak zemin lambaları, masa lambaları ve farlar olarak ifade edilebilmektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.