Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Mağaza ve Ofis Aydınlatması Olarak Kullanılan Ray Tipi LED Spot ve Armatür Çeşitleri

09-06-2021 10:21
Mağaza ve Ofis Aydınlatması Olarak Kullanılan Ray Tipi LED Spot ve Armatür Çeşitleri

Dünyanın önde gelen pek çok mağazası kendi hedef kitlesine göre aydınlatma tercihleri yaparak rakipleri arasında fark yaratmaktadır. Mağazalar için tercih edilen aydınlatma stratejileri ziyaretçilere hoş bir görsel deneyim sağlamalıdır. Mağaza aydınlatmaları, müşterilerin mağaza içerisinde geçirdikleri süre boyunca nasıl hissedecekleri konusunda büyük ölçüde etkilidir. Pek çok marka, aydınlatma tercihleriyle bir stilizasyon yaratmaktadır. Böylelikle markayı temsil eden mağazalara gelen müşterilere aşina oldukları bir atmosfere giriş yaptıkları hissettirilir. Ucuz, pahalı, genç, dinamik, rahat, modern, nostaljik ya da akla gelen başka pek çok sıfat aydınlatma yöntemleri ile yansıtılabilir.

Mağaza Aydınlatma

Mağaza aydınlatma tercihleri yapılırken doğru armatürler ve ampullerin seçimi önemlidir. Aksi takdirde ürünler mağaza içerisinde aşırı aydınlık ya da karanlıkta kalabilir, dolayısıyla çekiciliğini yitirebilir. Bunun tasarımın bir parçası olarak düşünülmesi gerektiği unutulmamalıdır. Son yıllarda LED aydınlatma teknolojileri mağazalar için giderek daha fazla tercih edilir durumdadır. Gerek pek çok ihtiyaca yönelik çeşitliliği, gerekse de enerji maliyetleri üzerindeki avantajları sebebiyle yükselen trendlerden birisidir.

Ray Spot

Mağazalar için raya monte edilen spot aydınlatmalar, olası dekorasyon ya da ürün değişiklikleri sırasında esneklik sağlaması açısından kullanışlıdır. Ray spot aynı zamanda pek çok mağazanın ön plana çıkarmak istediği ürünlerini vurgulamak için de tercih edilmektedir. Tavana ya da herhangi bir duvara monte edilebilen ray üzerine yerleştirilen ray spot armatürler hem 360 derece değişilebilen yönü, hem de ray üzerinde hareket edebilme olanağı sayesinde mağazalar ve ofislere yeni bir boyut kazandırmışlardır. Özellikle LED teknoloji ile birleşmesi sayesinde giderek daha fazla hayatımızın içine gireceğini garantilemiş durumdadırlar.

LED Ray Spot Aydınlatma

LED ray spotlar, aydınlatma teknolojileri içerisinde hem yüksek ışık yayabilme kapasiteleri hem de düşük enerji harcamaları sebebiyle kullanım alanlarını genişletmiştir. Spot aydınlatmalara nazaran daha estetik görünmeleri, uzun süre kullanım ömrüne sahip olmaları, ray teknolojisi ile birleşerek esneklik sağlamaları açısından hayatın daha fazla alanında karşımıza çıkacağa benzemektedir. Soğuk beyaz, ılık beyaz ve gün ışığı olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunan LED ray spotlar, mağaza ve ofis aydınlatmaları için pek çok ihtiyacı aynı anda karşılayabilmektedir. LED ray spot aydınlatma monofaze ve trifaze olmak üzere iki seçenek halinde bulunmaktadır. Daha uygun fiyatlı olan monofaze rayı tercih ederseniz, üzerinde bulunan tüm aydınlatmaları birlikte açıp kapatabileceksiniz. Trifaze rayda ise üç farklı devre olduğundan, ayrı ayrı kontrol edebilme olanağına sahip olursunuz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.