Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Mağaza ve Market Aydınlatma Armatürleri

26-05-2021 23:58
Mağaza ve Market Aydınlatma Armatürleri

Mağaza aydınlatma alışveriş tecrübesini belirleyen önemli ürünler arasında yer almaktadır. Yalnızca mağazalar için değil, aynı zamanda depolar için de kullanabileceğiniz ürün tasarımlarını ifade etmektedir. Müşterilerin alışveriş deneyimini yükseltmek için her zaman doğru aydınlatma sistemlerini kullanmanız önemlidir. Doğru bir mağaza aydınlatma ile hem ürün tasarımlarını daha şık ve cezbedici şekilde gösterebilir, hem de çalışanların gözlerinin yorulmadan alışveriş yapmasına imkan tanıyabilirsiniz. Mağaza ya da depo gibi büyük mekanlar, aydınlatma konusunda oldukça ciddi masrafa yol açan ürünlerdir. Bundan dolayı yeterli aydınlığı sağlarken aynı zamanda tasarruflu bir ışık sistemi de kullanmanız gerekmektedir. Yanlış aydınlatma ya da gözleri yoran aydınlatma sistemleri iş verimini hem müşteri hem de mağaza çalışanları açısından düşürecektir. Yanlış aydınlatma sistemlerini kullanmak aynı zamanda olması gerekenden fazla elektrik fatura masraflarına da sebep olur. Bundan dolayı da işverene gereksiz bir maliyet çıkmaması adına mağaza ve market aydınlatma ürünlerinin her zaman güvenilir firmalardan aydınlatma ürünleri satın almanız gerekmektedir. Mağaza aydınlatma kapsamında ihtiyaç duyabileceğiniz ürün çeşitleri ise;led aydınlatma, mağaza led aydınlatma, mağaza led ray spot aydınlatma, işyeri etanj led aydınlatma, endüstriyel led aydınlatma, fabrika yüksek tavan led aydınlatma, exit ve acil çıkış led aydınlatma çözümleri olacaktır.

Mağaza Aydınlatma Armatürleri

Mağaza aydınlatma armatürleri mekanın boyutuna ve aydınlatılması gereken alana göre farklı donanımlarda üretilmektedir. Genel itibari ile aydınlatma sistemleri tavan yüksekliğine ve mağazanın genişliğine göre farklı ürün skalasında üretimi yapılan tasarımları ifade eder. Özellikle mağazanız çok geniş ise (ev eşya mağazaları ya da endüstriyel mağazalar vb gibi) buna uygun özel olarak tasarlanan ürün çeşitlerini kullanmanız gerekmektedir. Sitemiz üzerinden mekan genişliğine uygun aydınlatma tasarımları arasından seçim yapabilirsiniz. Ray tipi led spot armatür modelleri arasından sizin için en uygun olan ürün çeşitlerine sitemiz üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Bu tip aydınlatma tasarımları özellikle çok geniş alanların aydınlatma ihtiyacı için kullanılmaktadır. Bundan dolayı da hem şık hem de dekoratif aydınlatma sistemlerinin başında gelmektedir.

Mağaza Aydınlatma Ürünleri

Mağaza aydınlatma ürünleri oldukça farklı tasarım skalasında üretilmektedir. Armatür led aydınlatma sistemleri kafelerde, ofislerde, mağazalarda ya da iş alanlarında en çok kullanılan ışıklandırma modellerinin arasında yer almaktadır. Aydınlatma sistemleri arasında en şık seçeneklerin arasında bulunan aydınlatma armatürleri, bir ya da birden fazla lambayı bünyesinde taşıyarak dekoratif bir görüntüyü de sizlere sunmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.