Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Mağaza Ofis ve Ev Ortamlarında Kullanabileceğiniz Ray Tipi LED Spot Armatür Çeşitleri

08-07-2021 01:17
Mağaza Ofis ve Ev Ortamlarında Kullanabileceğiniz Ray Tipi LED Spot Armatür Çeşitleri

Mağaza ve ofislerde LED armatürler en çok kullanılan aydınlatma ürünüdür. Büyük bir alanı aydınlatmak için en ideal aydınlatma ürünüdür. Mağazalarda aydınlık çok önemlidir bu yüzden en kaliteli aydınlatma sisteminin ve en kaliteli aydınlatma ürünlerinin kullanılması gerekmektedir. Sadece mağazalarda değil ofislerde, kafelerde ve birçok iş yerinde kullanılmaktadır. LED spot armatürler birden fazla lambayı içerisinde bulundurduğu için de tercih edilmektedir. Ayrıca LED armatürler her mekana uygun tasarlanabilmektedir.

Mağaza Aydınlatma

Kaliteli ışıklardan oluşan aydınlatma ürünleri ile mağazanızdaki ürünleri daha göz önüne çıkartabilirsiniz. Mağaza aydınlatma için genel olarak tavandan asma şekli kullanılır. Özellikle büyük mağazalarda bu sistem çok işe yaramaktadır. Mağaza sahipleri ürününü en iyi şekilde pazarlama adına aydınlatma sistemine oldukça önem vermektedir. Bu da mağazalarının ve ürünlerinin ön plana çıkmasında önemli bir etken olmaktadır.

Ray Spot

Jupiter ray spot, Cata par30 ray tipi gibi ray spot modelleri aydınlatmada kolaylık sağlar. Ray spotlar düğün salonları, konser alanları, mağazalar ofisler, reyonlar ve stant gibi büyük ortamların vazgeçilmezidir. Ev, kafe ve restoranlarda dekoratif amaçla kullanılmaktadır. Ray spotlar raf, reyon, vitrin gibi alanlara monte edilerek kullanılan aydınlatma ürünleridir. Üstelik ray spotlar 360 derece dönebilme özelliğine sahiptir. Bu özelliği sayesinde mekanın her bölgesi aydınlatılabilmektedir. Üstelik yüksek ışık gücünü az bir enerjiyle sağlama fırsatı sunmaktadır.

LED Ray Spotlar

Aydınlatma ve dekoratif amaçlı kullanılan LED ray spotlar düşük enerji ile yüksek verimli aydınlatma sağlar. Hareket etme özellikleri sayesinde birden fazla bölgeyi aydınlatabilirler. Kalitesi ve kullanılan malzemeye bağlı uzun süre kullanım fırsatı sağlar. Renk seçenekleri ve şık görüntüleri ile estetik bir ortam sağlar. Bu yüzden birçok mekanda dekoratif amaçlı da kullanılmaktadır. Tabii ki de yüksek verim almak istiyorsanız istediğiniz ışık gücünü karşılayabilecek LED ray spotlar tercih etmeniz gerekmektedir. LED ray spotlarda ışık rengi de oldukça önemlidir. Genelde soğuk beyaz, ılık beyaz, gün ışığı renkleri tercih edilir. Mekanınıza ve diğer aydınlatma ürünlerine en uygun ışığı seçmeniz kaliteli aydınlatmaya sahip olmanız için oldukça önemlidir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.