Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Mağaza Aydınlatması Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli

12-10-2021 17:16
Mağaza Aydınlatması Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli

Büyük bir kesime hitap eden farklı sektörlerdeki mağazalara giren çıkan bireylerin fazla olması; mağazaların bir takım düzenlemeler yapmasını ve bu düzenlemeler ile mağazaya müşteri çekme ve müşteriye ürünleri beğendirme gibi durumları da beraberinde getirmektedir. Mağazaya yapılan her masraf ve bakım, mağazanın müşteri gözünde daha iyi görünmesi açısından önemli olduğu gibi mağazanın potansiyeli açısından da oldukça önemlidir. İlgi çekici bir mağazada göze çarpan ayrıntılardan biri de mağazanın aydınlatmasıdır. Aydınlatma sistemi mağazanın daha güzel görünmesini sağlarken aynı zamanda mağaza içinde bulunan ürünlerin satılması ve daha net görünebilmesi açısından da oldukça önemlidir.

Mağaza Aydınlatma

Mağazaların ışığının, mağazanın tamamını kapsayacak şekilde ayarlanması işlemi için mağaza aydınlatma ürünlerinden yararlanılmaktadır. Mağaza aydınlatma ürünleri mağazanın potansiyeli açısından oldukça önemli bir yere sahiptir. Mağazanın tamamını aydınlatmak için genel aydınlatma ürünlerinden yararlanılır. Mağaza için kullanılan tüm aydınlatma ürünleri bu kategoride yer alır. Mağaza girişinde, kasada ve ürün deneme odalarında kullanılan aydınlatmalar ise görev aydınlatmaları kategorisinde yer alır. Bu aydınlatma ürünleri ile mağazanızda odak noktası olan alanlara daha güzel bir görünüm vermeniz mümkündür. Vurgu aydınlatma ürünleri, mağazaların satışın daha çok yapılması gereken bölümlerinde, kampanyalı ve sezon sonu ürünleri bölümlerinde kullanılmaktadır. Bu aydınlatma çeşidi ise belirlenen alanların daha vurgulu olmasını aynı zamanda ürünlerin daha iyi görünmesini ve satışın daha fazla olmasını sağlamaktadır.

Mağaza Aydınlatma Armatürleri

Mağazalardaki aydınlatmanın daha fazla veya daha az olması için kullanılan mağaza armatürleri, mağazaların ihtiyacı olan ışık kapasitesinin belirlenmesinde önemli bir detaydır. Mağazanız için seçtiğiniz led ışık ile donatılmış armatürlerden seçebilir böylelikle enerji tasarrufu sağlarken birbirinden farklı armatür çeşitleriyle de mağazanızı aydınlatma konusunda ilgi çekici ve dekoratif bir alana dönüştürebilirsiniz.

Mağaza Led Aydınlatma

Fazla enerji tüketmemesiyle bilinen aynı zamanda elektrikten tasarruf ettiren led aydınlatmalar, hemen hemen birçok mekan ve işletmede kullanılmaktadır. Mağazalarda kullanılan ve belirli bölmelere uygulanan ledli etanj armatürleri, ledli bant armatürleri, panel led ve şerit led gibi mağaza led aydınlatma ürünleri oldukça çeşitlidir. Mağazanızın büyüklüğüne veya küçüklüğüne göre bu led ve armatür çeşitlerinden dilediğinizi seçerek mağazanızı bambaşka bir mekana dönüştürebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.