Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Mağaza Aydınlatması Nasıl Olmalı?

13-11-2020 13:50
Mağaza Aydınlatması Nasıl Olmalı?

Mağaza aydınlatma alışveriş merkezleri ve kıyafet mağazaları için özellikle önemlidir. Mağaza aydınlatması için led aydınlatma sistemlerini tercih edebilirsiniz. Özellikle mağaza aydınlatma kapsamında tercih edebileceğiniz aydınlatma sistemleri ise; iç mekan led aydınlatması, gizli ışık led şerit aydınlatması, dış mekan led aydınlatma, bahçe ve peyzaj led aydınlatma, ofis led aydınlatma, mağaza led aydınlatma, mağaza led ray spot aydınlatma, işyeri etanj led aydınlatma, endüstriyel led aydınlatma, fabrika yüksek tavan led aydınlatma, exit ve acil çıkış led aydınlatma gibi birçok farklı led aydınlatma sistemlerini hem sıva altı hem de sıva üstü şekilde tercih edebilirsiniz. Mağaza aydınlatması kapsamında en önemli konuların başında led ışık ile çok aydınlatma sistemi sağlanması gelmektedir. Bu sayede daha ufak elektrik harcamaları ile daha büyük alanlar için aydınlatma ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Mağaza aydınlatmasının en önemli tarafı bu olmaktadır. Bunun dışında çalışanların gözünü yormaması, çalışanlar için rahatsız edici olması, mağazayı ziyarete gelen müşterilerin etrafı net olarak görebilmesini sağlaması en önemli özellikler arasında yer almaktadır.

Ray Spot

Ray spot ışık sistemleri, yaydıkları ışığın güzelliği ve estetiği ile oldukça dikkat çekici ve hoş bir görüntü oluşturmaktadır. Bundan dolayı da mağaza aydınlatma sistemlerinde özellikle tercih edilmektedir. Tavana ya da duvara monte ederek de kullanabilirsiniz. Led ray spot aydınlatma sistemleri özellikle mağaza aydınlatmalarında en çok tercih edilen sistemlerin başında gelmektedir. Bunun dışında led ray spot aydınlatma sistemleri vitrin aydınlatmaları, müze aydınlatmaları ya da sahne aydınlatmaları için de yaygın olarak kullanılmaktadır.

Led Ray Spot Aydınlatma

Led ray spot aydınlatma özellikle düşük enerji tüketir ve yüksek bir ışık gücü sağlamaktadır. Uzun kullanım ömrüne sahip olduğu için özellikle işletmelerde tercih edilmektedir. Led ray spot ışık sistemleri ray üzerinde ve kendi ekseninde de hareket edebilmekte ve yönünü değiştirebilmektedir. Oldukça estetik gözükmesi sayesinde avm’lerde en fazla tercih edilen aydınlatma sistemidir. Led ray spot aydınlatma sistemi, beklenen ışık gücünü oldukça tasarruflu şekilde sağlamaktadır. Bunun yanı sıra özellikle müşteri memnuniyeti açısından da en yeterli aydınlatma sistemleri arasında yer almaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.