Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Mağaza Aydınlatma Nasıl Olmalı

18-03-2021 12:03
Mağaza Aydınlatma Nasıl Olmalı

Mağaza aydınlatma alışveriş deneyimini ve çalışan verimini belirleyen en önemli konuların başında gelmektedir. Özellikle de alışveriş merkezleri ve kıyafet mağazaları için aydınlatma süreçlerinin düzenlenmesi ve sağlıklı bir seçim yapmak gerekmektedir. Aydınlatma sürecinde herhangi bir aksilik olması ve tasarruf elde edilmesi gerekmektedir. Mağaza aydınlatması için led aydınlatma sistemlerini tercih edebilirsiniz. Özellikle mağaza aydınlatma kapsamında tercih edebileceğiniz aydınlatma sistemleri ise; iç mekan led aydınlatması, gizli ışık led şerit aydınlatması, dış mekan led aydınlatma, bahçe ve peyzaj led aydınlatma, ofis led aydınlatma, mağaza led aydınlatma, mağaza led ray spot aydınlatma, işyeri etanj led aydınlatma, endüstriyel led aydınlatma, fabrika yüksek tavan led aydınlatma, exit ve acil çıkış led aydınlatma gibi birçok farklı led aydınlatma sistemleri olmaktadır. Bu aydınlatma çözümlerini hem sıva altı hem de sıva üstü şekilde tercih edebilirsiniz. Mağaza aydınlatması kapsamında en önemli hususlar arasında led ışık ile çok aydınlatma sistemi sağlanması gelmektedir. Bu özelliği ile daha ufak elektrik harcamaları ile daha büyük alanlar için aydınlatma gereksinimini de tasarruflu şekilde karşılayabilirsiniz. Mağaza aydınlatmasının en önemli konu; yeterli ışık ve tasarruf olmaktadır. Bu konunun dışında çalışanların gözünü yormaması da kaliteli ışık sistemleri ile çalışanlar için rahatsız edici etkenler ortadan kalkmaktadır. Bu sayede mağazayı ziyarete gelen müşterilerin etrafı net olarak görebilmekte, ürünleri seçerek alabilmektedir.

Ray Spot

Ray spot ışık sistemleri, yaydıkları ışığın güzelliği ve estetiği ile oldukça dikkat çekici ve hoş bir aydınlatma sistemini kullanmanızı sağlar. Bu sebeple de mağaza aydınlatma sistemlerinde özellikle popüler sistemlerin başında gelmektedir. Tavana ya da duvara monte ederek de kolayca kullanım imkanı sağlar. Led ray spot aydınlatma sistemleri özellikle mağaza aydınlatmalarında en çok tercih edilen sistemlerin başında gelmektedir. Bu hususun dışında led ray spot aydınlatma sistemleri vitrin aydınlatmaları, müze aydınlatmaları ya da sahne aydınlatmaları için de yaygın olarak kullanılmaktadır.

Led Ray Spot Aydınlatma

Led ray spot aydınlatma özellikle düşük enerji tüketmektedir. Buna rağmen yüksek bir ışık gücü sağlayan bir sistemdir. Uzun kullanım ömrüne sahiptir. Bundan dolayı da özellikle işletmelerde tercih edilmektedir. Led ray spot ışık sistemleri ray üzerinde ve kendi ekseninde de hareket edebilmekte ve yönünü değiştirme imkanı olan sistemler olduğu için alışveriş merkezleri ve mağazalar için oldukça önemlidir. Oldukça estetik gözükmesi sayesinde avm’lerde en fazla tercih edilen aydınlatma sistemidir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.