Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Lineer Led Aydınlatma ile İşyerinize Estetik Katın

09-10-2022 22:51
Lineer Led Aydınlatma ile İşyerinize Estetik Katın

Ofislerde her zaman şıklık ön plandadır. Bu sebeple mekanın tasarımı kadar aydınlatması da dikkat çeker. Lineer aydınlatma gerek tasarımı gerek ışık gücü ile alanın atmosferini tamamen değiştirebilir.

Lineer Armatür

Lineer armatür, isteğe bağlı olarak sıva altı veya sıva üstü şeklinde kullanılabilen dekoratif bir aydınlatma çeşididir. İçerisinde led ışık bulunması tasarruflu bir enerji tüketimi ve uzun ömürlü kullanım imkanı verir. Kullanılan ledlerin lümen değeri yüksektir ve bu sayede ortama ışığı daha canlı iletir. Dönüş parçaları çeşitlidir, pek çok modelde ve uzunlukta tasarlanabilir. Lineer armatürlerin ışığı ortama direkt veya dolaylı olarak yayması göz yorgunluğunu engeller. Çevre dostu bir yapıda olması da bu aydınlatma sistemlerinin tercih edilme sebeplerinden birisidir.

Lineer Led Aydınlatma

Dekoratif bir aydınlatma çeşidi olan lineer led aydınlatma, düğün salonlarında, ofislerde ve kafe gibi çeşitli mekanlarda yoğun olarak kullanılır. Sarkıt lambaya benzeyen görüntüsüyle bulunduğu ortama şıklık katar. Önceleri pek sık görülmese de şimdi farklı alan dizaynlarını tamamlayan bir ürün haline gelmiştir. İstediğiniz ölçüde bulabileceğiniz lineer led aydınlatma ürünleri çeşitli renk seçeneklerine de sahiptir. Üç boyutlu teknoloji kullanarak da üretimi sağlanabilen bu ürün günümüzde ev ortamında da tercih edilmeye başlamıştır.

Lineer Aydınlatma

Çevre dostu ve tasarruflu olması, göz yormaması, yüksek aydınlatma gücü ve ortama kattığı şıklık sebebiyle ev, ofis ve diğer pek çok alanda severek kullanılan dekoratif ışık lineer aydınlatma günümüzde daha çok gelişmeye başlamıştır. 80w, 155w, 230w, 256w gibi farklı güçte led ampullerle donatılarak oluşturulan bu ürünler çoğunlukla sarkıt bir şekilde tasarlanır. İnce bir yapısı olmasına rağmen ortama yaydığı ışık oldukça üst düzeydedir. Yuvarlak, kare, altıgen, üçgen, sarmal gibi değişik modellerde tasarlanır. Aynı zamanda gün ışığı, beyaz gibi temel ışık renklerinin yanında farklı renkte ışık yayan opsiyonları da vardır. Bu ürünlerin fiyatları model, ölçü ve ampul gücü gibi etkenlere bağlı olarak değişse de çok yüksek fiyatlı ürünler değildir. Büyük alanlarda kullanılacak olan lineer ledler daha uzun olacağından özellikle o modellerde fiyat artış görülebilmektedir. Bunun yanında farklı bütçelere hitap eden geniş bir fiyat aralığına sahiptir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.