Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Lineer Led Aydınlatma İle İç Mekan Aydınlatmasına Farklı Bir Görünüm Katın

03-02-2022 00:26
Lineer Led Aydınlatma İle İç Mekan Aydınlatmasına Farklı Bir Görünüm Katın

Uzun ömürleri ve ekonomik yapıları ile çevre dostu olan lineer ledler sahip oldukları teknoloji sayesinde enerji tasarrufu sağlarlar. Lineer led aydınlatma sistemleri ışığın doğrudan ve dolaylı olarak dağılmasını sağlar. Dekoratif tasarımları ile sık sık tercih edilen lineer led aydınlatmalar kullanıldığı ortama modern bir hava katar. Zarif ve her zevke uygun şık tasarımları ile lineer led aydınlatma uygulamaları oldukça avantajlıdır. Pek çok şekil ve boyuta sahip olabilen bu teknolojik sistemler iç mekanınızda bambaşka bir atmosfer yaratarak mekanın tasarımını ortaya çıkarmanıza yardımcı olacaktır.

Lineer Led Aydınlatma

Lineer led aydınlatmalar model ve kullanım alanına göre değişmekle birlikte neredeyse kullanım ömürleri boyunca yüzde elliye varan seviyede enerji tasarruf sağlayabilirler. Genellikle led ışık teknolojisi ile üretilen lineer led aydınlatmalar farklı renklere sahip olabilir. İş yerlerinde, evlerde, ofislerde, kütüphanelerde, kafelerde ve restoranlarda sıklıkla karşılaşabileceğiniz bir aydınlatma sistemidir. Kullanım ve tasarruf açısından oldukça avantajlı olan lineer led aydınlatma sistemlerinden kendi zevk ve ihtiyacınıza uygun olan tasarım ve rengi seçerek dilediğiniz iç mekanda kullanabilirsiniz.

  • · İçerisinde radyasyon, karbondioksit, cıva gibi sağlığa zararlı maddeler içermez. Çevre dostudur.
  • · Enerji tasarrufu sağlar.
  • · Doğal ışık kaynağıdır. Işığı ölçülü ve homojen şekilde dağıtır.
  • · Işık kaynaklı göz yorgunluğuna engel olur.

Sıva Üstü Lineer Led Aydınlatma

Genellikle sarkıt modellere sahip olan sıva üstü lineer led aydınlatma sistemleri beton yada farklı malzemelerden yapılmış tavanlara sıva üstü aparatı ile monte edilir. İsterseniz sıva üstü lineer led aydınlatma isterseniz de sıva altı lineer led aydınlatma tercih edebilirsiniz. Her iki uygulama yönteminde de lineer led aydınlatmanın avantajlarını hissedebilirsiniz. Modern ve yeni nesil görünüşüyle bulunduğu ortamda ferahlık ve yeni bir atmosfer yaratan lineer led aydınlatma ile iç mekan aydınlatmasına farklı bir görünüm katabilirsiniz.

Sıva Altı Lineer Led Aydınlatma

Sıva altı lineer led aydınlatma sistemleri asma tavanlardaki oluşturulan deliklere yerleştirilir. Genellikle sarkıt modelde olmazlar. Kullandığınız duvar veya tavanla bütün bir görünüm sağlarlar.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.