Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Lineer Aydınlatma Ürünleri ile Ev Veya Ofisinizin Havasını Değiştirin

14-10-2020 10:45
Lineer Aydınlatma Ürünleri ile Ev Veya Ofisinizin Havasını Değiştirin

Lineer aydınlatma modern ve tasarım ev/ofislerin vazgeçilmezidir. Lineer aydınlatma ürünleri ile ev ya da ofislerinizin havasını da değiştirebilirsiniz. Modern mimari yapılarda en sevilen ürünlerin başında gelen lineer aydınlatma sistemleri estetik açıdan vazgeçilmez aydınlatma sistemleridir. Tasarruflu olması sayesinde yalnızca estetik endişelerle kullanılmamaktadır. Bu özelliği ile özellikle kurumsal şirketlerde yaygın olarak tercih edilmektedir. Lineer aydınlatma sistemleri oldukça uzun ömürlüdür ve tasarruflu bir sistemdir. Modern görüntüsü ile tasarımı estetik ile birleştirmektedir. Göz yormaması sayesinde özellikle uzun süre vakit geçirilen yerlerde tercih edilmektedir. Lineer aydınlatma sistemleri özellikle gözü rahatsız eden bir ışık yaymamaktadır. Tasarımın yanı sıra göz yormaması ve psikolojik olarak en destekleyici ışık olması ile günümüzün modern sistemlerinde kullanılan aydınlatma şeklini ifade etmektedir.

Lineer Armatür

Lineer armatür iç dekorasyon için vazgeçilmez aydınlatma sistemlerini içermektedir. Yalnızca ortamı ışıklandırmak için değil, aynı zamanda dekoratif anlamda da oldukça başarılı bir sistemdir. Ev ve iş yerleri için vazgeçilmez aydınlatma sistemlerinin başında gelmektedir. Genel olarak iş yerleri için lineer armatür tercih edilmektedir. Avm gibi özellikle yüksek tavanlı iş yerlerinde hem ekonomik olması hem de göze hitap etmesi sayesinde tercih sebebidir. Çalışanların iş performansını da olumlu şekilde etkilemektedir. Lineer aydınlatma sistemleri alüminyumdan oluşan gövde yapısına sahiptir. Bu özelliği ile arzu edilen boyutta ve renkte üretimi de mümkün olmaktadır. Liner armatür çeşitlerinin en büyük avantajı ise ihtiyaca yönelik özel boyutlarda da tasarlanabilmesidir. Kişisel zevkleriniz kapsamında bu ışık çeşidini tasarlamanız mümkün olacaktır. Arzu edilen renk ve parlaklıkta bu ışıkları kullanabilirsiniz.

Lineer Sarkıt Armatür

Lineer sarkıt armatür özellikle modern evlerde ve iş yerlerinde tercih edilmektedir. Özellikle ışığı tek bir kaynaktan vermeden dağıtması sayesinde çalışanların göz yorgunluğunun önüne geçilir. Bunun ötesinde arzu edilen renk ve ölçülerde üretilmesi de mümkündür. Homojen bir ışık dağılımına sahiptir. Sıva üstü ve sıva altı uygulamalarının dışında sarkıt alanlarda da yaygın şekilde kullanılan ve tercih edilen bir sistem olmaktadır. Dekoratif bir aydınlatma seçimidir. Beyaz gün ışığı ve mavi renk seçenekleri arasından da seçim yapabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.