Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Lineer Armatür Nedir

04-09-2021 23:09
Lineer Armatür Nedir

Günümüzde aydınlatma sistemleri iç dekorasyonlarında da kendini göstermeye başlamıştır. Bilindiği gibi ofislerin ya da alışveriş merkezlerinin aydınlatmalarında kullanılan Lineer armatür nedir? Sorusuna şöyle bir yanıt verilebilir; göze hoş görünen kaliteli bir görünüme sahip olan aydınlatma uygulamaları diyebiliriz. Çünkü artık evlerin iç dekorasyonlarında da kaliteli bir aydınlatma uygulaması isteyenler için ideal ve oldukça çok tercih edilmeye başlanmıştır.

Lineer aydınlatma sistemlerini diğer aydınlatma sistemlerinden ayıran özelliği istenilen renk ve boyutlarda üretilebiliyor olmasıdır. Yani kişiselleştirilebilen ya da kişiye özel olarak tasarlanan bir aydınlatma sistemine sahip olabilirsiniz. Zevkiniz ve talepleriniz doğrultusunda yapılan aydınlatmalar yaşam alanınızı dilediğiniz gibi aydınlatma şansına sahip olabilirsiniz. Dilediğiniz renkte ve parlaklıkta üretilen aydınlatma sistemleri gömme, sıva altı veya üstünde sarkıtlarla ya da hareketli sensörleri kullanabilirsiniz.

Lineer Aydınlatma

Lineer aydınlatma neden çok tercih ediliyor? Kısaca özelliklerinden bahsetmek istersek;

  • ·Işık dağılımını direkt ya da endirekt olarak aydınlattığı için göz yorgunluğunu ortadan kaldırır.
  • · Talep edilen renk ve boyutlarda üretilmektedir.
  • · Işık dağılımı homojen bir şekildedir.
  • · Sıva altı ve sıva üstü aydınlatmalarının yanı sıra sarkıt alanlarda da tercih edebilirsiniz.
  • · Dekoratif aydınlatmalarda da kullanılabilir.
  • · LED teknolojisine sahip olduğu için oldukça tasarrufludur.
  • · Beyaz gün ışığı rengine sahiptir. Dilerseniz mavi renk ışık seçeneği de bulunmaktadır.

Lineer Armatür

Aydınlatma sistemleri arasında en çok tercih edilen lineer armatür ilk sırada yer almaktadır. Renk, boyut, şekil ve watt seçenekleri ile zevkinize hitap eden bir aydınlatmaya sahip olabilirsiniz. Lineer armatürleri yüksek tavanlarda daha çok tercih edilirken mimari dekorasyona da uyum sağladığı için geniş bir kullanım alanına sahiptir. Sıra sıra dizilen LED ışıklar, kesintisiz ışık sağlayarak mekanınıza değer katmaktadır. Aydınlatma ve dekoratif dizaynlara farklı bir özellik katarak şık ve soft bir ışıklandırma sunan lineer armatürler LED teknoloji ürünlerindendir.

Goya Aydınlatma

Etkili ve ekonomik bir aydınlatma için tercihinizi Goya aydınlatma ile arttırabilirsiniz. Verimli bir aydınlatma enerjisinde tasarruf sağlamak için tercih edilen ürünler birçok marka tarafından piyasaya sunulmaktadır. Estetik bir görünüş sağlarken, ortama uyum sağlaması da kaliteli bir aydınlatma arayanların ilk tercihidir. Dış mekanlarda; bahçe aydınlatma, projektör ve wallwasher armatürleri kullanılır. İç mekanlarda ise ampuller, aplikler, şerit LED’ler, spotlar ve bant armatürleri ilk akla gelenlerdir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.