Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Legrand Elektrik Çözümleri İle Tanışın

09-11-2021 00:46
Legrand Elektrik Çözümleri İle Tanışın

Legrand elektrik malzemeleri üreten bir firmadır. Dijital alt yapı ve elektrik sistemlerinde lider konumunda bulunan marka yenilikçi çözümleri ile de adından sıkça söz ettirmektedir. Fransız asıllı bir marka olan Legrand elektrik alt yapı ve elektrik tesisatında dünya lideri bir markadır. Yeniliği, esnekliği, sürdürülebilir büyümeyi birleştiren Legrand elektrik çözümleri ürün yelpazesini de sürekli geliştirmektedir. Güvenlik, yenilik ve esneklik üzerine odaklanan firma Türkiye fabrikalarıyla da üretime katkı sağlamaktadır. Zaman içerisinde bünyesine kattığı firmalarında gücünü alan Legrand grubu bünyesine kattığı farklı gruplarla birlikte elektrik hususunda komple çözümler sunmaktadır. Ürünlerinin kalitesi yanında sunduğu teknik destekle de alıcıların kullanımını kolaylaştırmaktadır. Ürün kullanımlarındaki kolaylıkla da tercih sebebi olmaktadır.

Legrand Elektrik Malzemeleri

Legrand elektrik malzemeleri ile tanışalım. Çok çeşitli ürün yelpazesine sahip firma elektrik malzemelerinde her ürününde kaliteyle ön planda kalmayı koruyor. Elektrik malzemeleri alırken ortam koşullarına ve akıma göre karar vermek gerekmektedir. Legrand elektrik malzemeleri kullanacağınız ortamın ev mi şantiye mi olduğuna göre değişkenlik göstermektedir. Endüstriyel fişler, prizler, standart darbe akım anahtarı, zaman saati, elektrik devrelerini korumaya ve kontrol etmeye yarayan şalterler, ayırıcılar, otomatik sigortalar, kaçak akım röleleri, kontaktörler, termik röleler gibi şalt malzemeleri Legrand elektrik malzemeleri farkıyla sizlerle buluşuyor.

Legrand Sigorta Rölesi

İş yerlerinde, evlerde, şantiyelerde, özel işletmelerde yahut endüstriyel tesisler fark etmeksizin her yerde can ve mal kaybını önlemek adına elektrik korumasına dikkat edilmesi gerekmektedir. Elektrik sigortası ve kaçak akım röleleri bu işlevi gerçekleştiren elemanlardır. Legrand sigorta rölesi pazarda öncülüğünü bu malzemelerindeki kalitesiyle de korumaktadır. Legrand sigorta rölesi ile aslında ev tipi elektrik sigortası kastedilmektedir. Elektrik sigortaları devreye bağlı alıcıları ve devre elemanlarını korumayı sağlar. Otomatik sigortalar hatalı kablo bağlantısına müsaade etmez. Kaçak akım röleleri ise insanlara, devreye bağlı cihazlara ve devre elemanlarına zarar verebilecek kaçak akımı önler.

Legrand Sigorta Rölesi Fiyatları

Legrand sigorta rölesi fiyatları herkesin bütçesine uygun şekilde satışa sunulmuştur. Üreticiden tüketiciye ulaşım sağlayan sitemizden kullanacağınız ortamı göz önünde bulundurarak size en uygun Legrand elektrik çözümlerini tercih edebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.