Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Led Spot Aydınlatma Alınırken Nelere Dikkat Edilmeli

19-09-2022 22:32
Led Spot Aydınlatma Alınırken Nelere Dikkat Edilmeli

Led spot, dışı alüminyum malzemeden yapılmış olup etrafı genişçe olan ve ışığı yayacak şekilde tasarlanmış olan bir ışık kaynağıdır.

Led Spot

Led spot, genellikle aydınlatılmak istenen geniş alanlarda ihtiyaç kullanılmaktadır. Örneğin; geniş bir mağaza, alışveriş merkezleri, büyük bir ofis, çocuk parkı, stadyum, lokanta, kafe, parklar vb. gibi yerlerde genellikle led spotlar kullanılmaktadır. Bu gibi geniş ve büyük yerlerde kullanımı tercih edilmektedir. İstenilen şekilde led spot ürünü alınabilir. Led spotlar diğer birçok aydınlatma ürününün arasında modern görünen aydınlatma çeşitlerinden bir tanesidir. Bu bağlamda da günümüzde sıklıkla tercih edilmektedir. Bireyler genellikle kendi yaşam alanları içerisinde daha çok modern bir görüntünün olmasını istedikleri için spod ledleri de yine bu bağlamda tercih etmektedir.

Led Spot Modelleri

Led spot modelleri birçok çeşide ayrılabilir. Model ve çeşit olarak oldukça geniş bir sklaya sahip olan led ışıkları büyük alanlar içerisinde istenilen yerde kullanılabilmektedir. Led aplik dış mekan bahçe, panel armatür 6500K beyaz renkli, Cata şarjlı el feneri 3 fonksiyonlu, tavan tipi lüks hareket sensörü, gün ışığı 7W 4040 60 ledli şerit, Mutlusan ledlight beyaz ışıklı led tavan, Jupiter 18W led tavan armatürü, cata polis ledli el feneri şarj edilebilir, cata ortanca cam spot vb. gibi daha birçok çeşidi ile led spot bulunmaktadır. Bu led spotlar alınıp duvara asılabilir, çeşit çeşit renkte bulunan ışıklarıyla birlikte asıldığı yere farklı ve güzel bir hava verir. Dilendiği gibi kişisel odalara da asılarak güzel ve modern bir görüntü verilebilir.

Led Spot Fiyatları

Led spot fiyatları birbirlerinden farklı çok fazla çeşide sahip oldukları için fiyat farkı da aynı şekilde birbirlerinden oldukça farklıdır. Örneğin; bir Cata şarjlı el feneri, led panel armatürden çok daha uygun fiyattadır. Bunun haricinde ledler renklerine göre de fiyat farklılığı gösterebilmektedirler. Yine bunların haricinde led spotun büyüklüğü, kullanışlılığı, ekstra özelliklere sahip olması gibi sebepler ile de led spot ışık çeşitlerinin fiyatları birbirlerinden farklılık gösterebilmektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.