Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Led Sokak Aydınlatma Sistemleri ve Fiyatları

17-12-2020 10:21
Led Sokak Aydınlatma Sistemleri ve Fiyatları

Sokak aydınlatma, belediyeler için en önemli konulardan biridir. Sokaklar, aydınlatılması oldukça geniş alanlardır. Bundan dolayı da büyük alanların aydınlatılması için hem tasarruflu hem de etkili bir aydınlatma sisteminin kullanılması gerekmektedir. Sokak aydınlatma sistemleri kullanıldığı alana bağlı olarak suya dayanıklı bir yapıya sahip olmalıdır. Özellikle güneş enerjisi ile çalışan sokak aydınlatma ürünleri tam bir tasarruf aydınlatmasına sahiptir. Led sokak lambaları genel itibari ile düşük elektrik ile çalışmaktadır. Bu hususun yanı sıra sokakların aydınlatılması için led sokak lambaları yüksek lümen düzeyleri sağlayan beyaz bir ışık yaymaya da başlar. Bu detayın yanı sıra daha düşük watt ve daha düşük fotopik lümenlik sokak lambaları da sokak lambaları kapsamında kullanılmaktadır. Led sokak lambaları için günümüzde tercih edilen lambalar, doğaya dost ve enerji tasarrufu sağlayan aydınlatma ürünleridir. Led sokak aydınlatma ürünleri aşırı enerji tüketen yol lambaları yerine de oldukça başarılı şekilde kullanılır. Led sokak lambaları yarı iletken malzemelerden üretilmiştir. Işık aydınlatma sistemleri arasında yer alan bu led ışıklar, ledlerin yaydığı ışın rengini ise kullanılan kimyasalların çeşidine göre belirlenmektedir.

Led Sokak Aydınlatma

Led sokak aydınlatma hem ekonomik olarak oldukça tasarruflu hem de büyük alanların aydınlatmasını başarılı şekilde sağlayan ürünleri ifade etmektedir. Güneş ışığı ile çalışan oldukça tasarruflu ve sağlıklı aydınlatma modelleri arasında yer alan led sokak aydınlatma sistemleri ekonomik açıdan oldukça tercih edilmektedir. Güneş enerjisi ile çalışan lambalar özellikle elektrik ihtiyaçlarının karşılanması için belediyeler tarafından tercih edilen sistemlerdir. Led sokak lambaları, güneşten gelen 8 saatlik şarj ile yaklaşık olarak 20 saat boyunca kesintisiz ışık vermektedir. Herhangi bir kesinti olmadan aydınlatmayı sağlar. Bu özelliği ile ışık kaybı olmadan led sokak lambaları kullanılabilmektedir.

Led Sokak Aydınlatma Sistemleri

Led sokak aydınlatma sistemleri için sitemiz üzerinden en ekonomik ve en uygun fiyatlı ürünlere göz atabilirsiniz. Led sokak aydınlatma ürünleri aşırı enerji tüketen yol lambaları yerine de kullanılmaktadır. Led sokak lambaları yarı iletken malzemelerden yapılan ışık aydınlatma sistemlerini ifade eder.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.