Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Led Projektör Nedir ve Nasıl Çalışır

09-11-2021 02:06
Led Projektör Nedir ve Nasıl Çalışır

Günümüzde adından sıklıkla bahsedilen projektörler, mekan aydınlatmalarında kullanılan elektrik ürünlerinden biridir. Evlerin geniş odalarında, dış mekan ve bahçelerde, okul ve hastane gibi geniş alanlarda kullanılabilir. Çoğunlukla dış mekanlarda geniş alana aydınlık yaratmak için tercih edilir. Uzun ömürlü kullanım sunan projektörler, elektrik bağlantısı yapıldıktan sonra çalışır. Sensörlü ve uzaktan kumandalı modeller de mevcuttur. Uzun süre boyunca çalışsa da ısınma yapmadan kullanım sağlar. Sizler de mekana modern bir hava katmak için tercihinizi projektörlerden yana kullanabilirsiniz.

Led Projektör

Son zamanların daha sık tercih edilen aydınlatma ürünleri arasında led projektör ve modelleri yer alıyor. Led, aydınlatmanın gözde ürünlerindendir. Daha geniş alanlarda aydınlık sağlamak için kullanılır. Işık miktarı normal ampullere oranla daha fazladır. Dış faktörlere karşı dayanıklı üretilir. Bu sayede dış mekanlarda her mevsim kullanıma uygundur. Beyaz, sarı, yeşil, kırmızı, mavi gibi renk çeşitleri bulunur. Sizler de tercihinizi led projektörlerden yana kullanarak elektrikten tasarruf etmeyi sağlayabilirsiniz. Kullanacağınız ortamı daha zengin görünüme kavuşturabilirsiniz.

Led Projektör Çeşitleri

Birbirinden farklı renk ve modellerde tasarlanan led projektör çeşitleri, ışık gücü en yüksek aydınlatma ürünlerindendir. COB ve SMD ledli olarak iki çeşidi mevcuttur. Işık gücü en iyi olan çeşidi COB ledlerdir. Dış etkenlere karşı son derece dayanıklı yapıya sahiplerdir. Tek renk ya da birden fazla renkte tercih edilebilir. Kullanacağınız mekanla en uyumlu olan çeşidini seçebilirsiniz. Genellikle dikdörtgen ve kare tasarımlarında üretilen projektörler, her tarza hitap eder. Montajı da son derece kolay aydınlatma ürünüdür.

Led Projektör Fiyatları

Karanlıkta en iyi oranda aydınlık sağlayan led projektörler geniş fiyat aralığına sahiptir. Led projektör fiyatları, çeşidine, rengine, markasına, ebatına, watt oranına, modeline göre değişir. Watt bakımından yüksek olan modellerde fiyatlar daha maliyetli olur. Her bütçeye uygun üretilen pek çok model vardır. Bütçenizi aşmadan uzun yıllar boyu kullanabileceğiniz bir aydınlatma seçmek istiyorsanız projektörleri tercih edebilirsiniz. Hem iç hem dış mekanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aynı zamanda kolay kullanım ve temizlik imkanı sunar.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.