Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Led Projektör Ne İşe Yarar

12-10-2021 00:07
Led Projektör Ne İşe Yarar

Bahçelerde, stadyum ve halı sahalarda, cadde ve otoparklarda, fabrikalarda ve daha farklı birçok yerde kullanılan led projektörler, ısıya ve soğuğa karşı dayanıklı olan ve kullanıldığı ortamı fazlasıyla aydınlatan aydınlatma ürünleri arasında yer alır. Kullanım kolaylığı sağlayan Led projektörler, kendi içlerinde farklı gruplara ayrılmaktadır. Toplu alanlarda, etkinliklerde ve büyük toplulukların bulunduğu alanlarda artan aydınlatma ihtiyacını en iyi şekillerde karşılayan led projektörlere olan ihtiyaç ise her geçen gün artmaktadır.

Led Projektör

Led projektör, kullanım alanının fazla olması ve uzun yıllar boyunca ilk günkü sağlamlığını korumasından dolayı bina dışları, parklar ve bahçeler başta olmak üzere farklı alanlar için de tercih edilmektedir. Genellikle kare şekilli olan led projektörler aynı anda büyük bir alanı aydınlatmalarıyla bilinmektedir. Kullanılacağı alanın küçüklüğüne veya büyüklüğüne uygun olan led projektör, beklentilerinizi büyük oranda karşılayarak mantıklı bir alışverişi de beraberinde getirir. Projektörün watt gücü bu noktada oldukça önemlidir. Watt gücü yüksek olan bir projektörle geniş bir alanı aydınlatabilirken watt miktarı düşük olan bir projektörle daha sınırlı alanları aydınlatabilirsiniz.

Led Projektör Çeşitleri

Led projektör çeşitleri, COB led ve SMD led olmak üzere iki başlıkta toplanır. Teknolojinin hızla ilerlemesi ile birlikte en ince şekillerde üretilen led projektör çeşitleri, modern görünümlerinden dolayı dış mekanlarda oluşan aydınlatma sorunlarına en etkili çözüm olarak bilinir. Bahçelerde ve daha çok dış mekanlarda tercih edilen SMD led projektörler, genellikle beyaz ışık yaymasıyla bilinen ve kullanıldığı her bölgede fazla ışık yayan projektör çeşididir. COB led ise birbirinden farklı alanlarda kullanılan ve birkaç led ile oluşturulan farklı renklerde ışık yaymasıyla bilinen projektör çeşididir. SMD led, birçok aydınlatma ürününde kullanılır. SMD led projektör COB led projektörlere göre daha az ışık yaymasıyla bilinir ve daha az maliyetlidir.

Led Projektör Fiyatları

Led projektör fiyatları, projektörün watt miktarına, markasına ve taşıdığı özelliklere göre değişiklik gösterir. Projektörü hangi alan için tercih edeceğinize karar verdikten sonra bütçenize uygun olan led projektör tercih edebilirsiniz. Birbirinden farklı SMD led ve COB led çeşitleriyle aydınlanmasını istediğiniz tüm alanları profesyonelce aydınlatabilirsiniz. Yüksek enerjiyi oldukça düşük maliyetli olarak led projektörlerde bulabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.