Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Led Aydınlatma Ürünleri için Marka Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

17-12-2020 10:13
Led Aydınlatma Ürünleri için Marka Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Led aydınlatma, ortalama olarak on beş sene kullanılabilen, en modern ve çevre dostu aydınlatma sistemlerinin başında gelmektedir. On beş sene boyunca tasarruflu ve uzun ömürlü bir aydınlatma sistemi kullanmak için doğru marka seçimi önem taşımaktadır. Led aydınlatma ürünleri için marka seçiminde dikkat etmeniz gereken en önemli konuların başında elbette markanın güvenilirliği gelmektedir. Güvenilir, satış sonrası destek sunan markalar arasından seçim yapmaya önem vermeniz gerekmektedir.

Led Aydınlatma Sistemleri

Led aydınlatma sistemleri en çok tercih edilen ışık çözümleridir. Özellikle kullanım amaçlarınızı ve ne kadar ışığa ihtiyacınız olduğunu belirleyerek aydınlatma sistemine karar verebilirsiniz. Odanın büyüklüğü, aydınlatılacak alan gibi tüm ayrıntılar hakkında bilgi sahibi olmanız, en sağlıklı led aydınlatma sistemini satın almanız için en doğru adımı atmanızı sağlar. Genel olarak her m2 için 100 lümen ışık aksı yeterli olarak kabul edilir. Led ışıklar arasından hangisinin daha az enerji harcadığını bulabilmek için de yapmanız gereken en önemli faktör ampul üzerinde yazan watt değerlerini bölmek olacaktır. Ortaya çıkan sonuç, ampulün etkinlik faktörünü bulabilmenize destek sunar. Bu hesaplama ile en yüksek olan ampulü tercih edebilirsiniz. Led ampul seçerken dikkat etmeniz gereken bir diğer önemli detayların başında ledin ömrü gelmektedir. Bu noktada Led sürücü bölümlerine dikkat etmeniz gerekir. Bu alan kutu üzerinde belirlenmiştir.

Elektrik Malzemeleri

Elektrik malzemeleri için sizlere ihtiyaç duyabileceğiniz tüm ürün çeşitliliğini sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Elektrik Market, perakende satışın dışında özellikle Toptan Elektrik Malzemeleri satışında da güçlü bir ürün çeşitliliği için sitemizden ürünlere göz atabilirsiniz. Özel fiyatlar için bizimle iletişime geçerek size özel fırsatlardan da yararlanabilirsiniz. Sitemiz üzerinden dilerseniz sıva altı ya da sıva üstü led aydınlatma sistemlerine göz atabilirsiniz. En uygun fiyatlı elektrik malzemeleri için sizlere ürün çeşitliliğimizi sunmaktan mutluluk duyarız. Ev dışı ve ev içi aydınlatma sistemleri sayesinde yaşadığınız ortamı çok daha kaliteli, enerjik ve şık hale getirebilirsiniz. Elektrik malzemeleri için güven, garanti ve dayanıklılık oldukça önemlidir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.