Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Led Aydınlatma için Kullanabileceğiniz Cata Şerit Led Modelleri

25-01-2021 13:59
Led Aydınlatma için Kullanabileceğiniz Cata Şerit Led Modelleri

Cata şerit led, led aydınlatma için kullanabileceğiniz Cata şerit led modelleri uzun ömürlü ve yüksek verimli çözümlerdir. Özellikle led aydınlatma için kullanabileceğiniz Cata şerit led modelleri esnek ve kullanım alanı oldukça geniş aydınlatma sistemleridir. Dekoratif şekilde kullanılabilen şerit led sistemleri, her amaçla kullanılır. Şerit led aydınlatma sistemlerinde en çok tercih edilen marka ise Cata aydınlatma çözümleridir. Şerit ledler genel olarak 6 ana renkten oluşmaktadır. Bu renkler ise; Gün ışığı, mavi, kırmızı, yeşil ve sarı renktir. İhtiyacınıza göre renk seçeneğine karar verebilirsiniz. Şerit ışıklar genel olarak tarihi mekanlarda, evlerde ya da dış mekanlarda kolayca kullanılabilir ürünlerdir. Özellikle iç mekanlarda kullanılan şerit ledlerin üzerinde herhangi bir kaplama da mevcut olmamaktadır. Genel itibari ile şerit led çeşitleri rulo olarak satışa sunulan ürünlerdir. Bu özelliği ile belirli aralıklarla kesilebilmektedir. Şerit led çeşitleri genel itibari ile 5V, 12V ve 24V olarak gerilim ile çalışmaktadır. Bu özelliğinin ötesinde şerit ledlerin en önemli avantajı uzun, kurulumu kolay ve ortamın görünümü kısa sürede değiştiren bir unsurdur.

Cata Şerit Led Çeşitleri

Cata şerit led çeşitleri birçok ihtiyaca yanıt verebilen ürünlerdir. Renk bakımından daha zengin bir çeşitlilik sunmaktadır. Bu özelliği ile birçok alanda kullanılabilmektedir. Özellikle üç çipli şerit led seçenekleri hem iç mekân hem de dış mekân için kullanım imkanına sahiptir. Renk ve aydınlatma farkı ile özellikle görüntü konusunda mükemmel sonuçlar elde etmeniz de mümkün olmaktadır. Bunun dışında silikonlu çeşitler, gün ışığı ve farklı ışık tonları ile sayesinde dilediğiniz ürünü iç ve dış mekanlarınız için tercih edebilirsiniz. Oldukça verimli ve tasarruflu enerji kullanımı ile birlikte ışığı dilediğiniz gibi sizin için çok daha görüntüsü farklı ve özel duruma getirebilirsiniz. Aydınlatma teknolojisinin de görüntü olarak mükemmel verimin ve estetik görüntünün ortaya çıkmasını sağlar. Bu hususun ötesinde gözleri yormayan ve dekoratif bir alternatiftir.

Cata Şerit Led Fiyatları

Cata şerit led fiyatları satın alacağınız ürün özelliklerine göre değişmektedir. Şerit ledin uzunluğu, rengi ve özellikleri bu noktada belirleyici olmaktadır. Aydınlatma teknolojisinin de görüntü olarak mükemmel verimin ve estetik görüntünün ortaya çıkmasını sağlar. Bu hususun ötesinde gözleri yormayan ve dekoratif bir alternatiftir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.