Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Led Armatürün Boyutları Değiştikçe Işıktaki Aydınlığı Değişmektemidir?

21-08-2018 13:18
Led Armatürün Boyutları Değiştikçe Işıktaki Aydınlığı Değişmektemidir?

Led armatür genel olarak enerji tasarrufu hakkında artan bilinç sayesinde daha da rağbet görmeye başlayan bir aydınlatma kaynağıdır. Aydınlatma, genel olarak enerji tasarrufu sağlamasıyla yalnızca bireysel maddiyat açısından değil, ülke çıkarı için de oldukça önemli bir konudur. Aydınlatma sistemini güncelleme düşüncesiyle hareket eden herkesin ilk araştığı konulardan biri de cata led armatür olmaktadır. Fiyat performans açısından sağladığı avantajlar ve işlevsellik bakımından sağladığı yararlar sayesinde led armatür çeşitleri arasından en sevilenlerden biri olmuştır.

Led Armatür Nasıl Enerji Tasarrufu Sağlar?

Led armatür markasına ve modeline göre değişmekle beraber minimum 50.000 saatten fazla kullanım süresine sahiptir. Led armatür çeşitleri için en önemli özelliklerden biri çabuk ısınmaması ve uzun süre kullanılabilmesidir. Led armatür çeşitleri farklı renklerde farklı enerji miktarlarına ihtiyaç duyar. Kırmızı renge sahip olan led ışıklar genel olarak 1,8V enerji isterken, sarı renkte olanlar 2V, yeşil renkte olanlar 2,2V, mavi ve beyaz renkte olan ledler ise 3,6V enerji isterler. Cata led armatür çeşitlerinin başlıca özellikleri ise doğru akımla çalışmaları ile beraber düşük enerji tüketimi ve kullanım kolaylığıdır. Uzun ömürlü olması ve tepki süresinin kısa olmasıyla da ciddi bir tasarruf yaratan cata led armatür modelleri, ışık verimliliği bakımından da oldukça avantajlıdır. Isınma süresi oldukça uzundur ve ortamı ısıtma gibi olumsuz ve enerji sarfiyatı yaratabilecek durumlar söz konusu değildir. Civa ve halojen gibi gazlar bulundurmadığı için çevrecidir.

Cata Led Armatür Özellikleri Nelerdir?

Cata led armatür sağlıklı ve çevreci bir aydınlatma kaynağıdır. Ortamın duvar rengi, tavan yüksekliği, çevrenin doluluk oranları gibi birçok unsura bağlı olarak ışığı homojen şekilde dağıtır. En büyük avantajlarından biri ise insan sağlığına ve çevreye katkısıdır. Göz yorulmasını da engelleyen cata led armatür modelleri zararı minimum seviyeye indirir. Enerji tüketimi klasik aydınlatma kaynaklarına göre %60-%80 daha fazla tasarruflu olmaktadır. Kullanım ömrü modele ve kullanım şekline göre değişebilse de genel olarak 10 sene olarak belirlenmiştir. Yalnızca bir adet LED Lamba 10 adet florasan lamba ile eş değer konumda olmaktadır. Cata led armatür ortam koşulları için uyumlu olarak tercih edildiğinde uzun süre çalışsa dahi etrafına ısı yaymaz ve çıplak el ile dokunulduğunda eli yakma gibi olumsuz özellikleri yoktur. LED Lambalardan yayılan ışık diğer lambalara göre daha canlı ve daha verimli olduğu için ambiansı da yumuşatır. Cata led armatür lambalar uzun ömürlüdür. Bu sayede de diğer lamba gruplarına göre daha ekonomiktir.

Led Armatür Fiyatları Nedir?

Led armatür fiyatlarıtüm özellikleri, uzun vadede kullanım avantajı ve diğer tüm avantajları göz önünde bulundurulduğunda oldukça ekonomik ve uygundur. Led armatür fiyatları gibi cata led armatür fiyatları da oldukça ekonomik olmaktadır. Led armatür fiyatları ve cata led armatür fiyatları tüm avantajları göz önünde bulundurulduğunda ekonomik ve uzun vadede tasarrufludur.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.