Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

LED Armatür Nedir

03-12-2021 21:56
LED Armatür Nedir

Gün geçtikçe kullanımı daha yaygın olmaya başlayan LED armatürler, en teknolojik aydınlatma ürünleri arasındadır. Yarı iletken malzemeden üretilen ve yüksek verimlilikte ışık saçan üründür. Farklı model ve tasarımlarda üretilen LED armatürler, hem dış hem de iç mekanda kullanıma uygundur. Mekanın canlı ve parlak renkte aydınlık olmasını sağlar. Ev, iş yeri, ofis, hastane ve bahçe aydınlatmasında sevilerek tercih edilebilir. Uzun ömürlü kullanım sunar. Sizler de mekanın en iyi oranda aydınlanması için tercih edebilirsiniz.

LED Armatür

İç ve dış mekan aydınlatması olarak kullanılabilen LED armatür, yüksek verimlilikte ışık saçar. Geniş odalarda rahatlıkla kullanım sunar. Diğer aydınlatma ürünlerine oranla daha ekonomiktir. Farklı tasarım ve modellerde üretilen armatürleri zevkinize uygun tercih edebilirsiniz. Hayatınızın pek çok alanında rastlayabileceğiniz LED armatürler, çevreye zarar vermeyen ürünlerdir. Kullanılan ortamda avantajı çoktur. Uzun süre açık kalsa da ısınma yapmaz. Sizler de evlerinizde rahat ve modern bir aydınlatma tercih ediyorsanız LED armatürlere göz atabilirsiniz.

LED Armatür Çeşitleri

Birbirinden farklı renk ve tasarımlarda üretilen LED armatür çeşitleri, her ortamda kullanıma uygundur. Duvar armatürü, tavan armatürü, sıva altı ve sıva üstü armatürler gibi çeşidi çoktur. Çoğunlukla kare ve yuvarlak modellerde üretiliyor. Mutfak, oturma odası, yatak odası, ofis ve iş yerlerinde kullanıma uygun modellerdir. Sarkıtlı model, kafes model, tavan asma model, projektör armatür modellere göz atabilirsiniz. Armatürü kullanacağınız mekanın büyüklüğünü göz önünde bulundurarak seçebilirsiniz. Hem modern tasarım hem de vintage tasarımlar mevcuttur. Sizi yansıtan tasarımı tercih edebilirsiniz.

LED Armatür Fiyatları

Geniş iç mekanlarda yüksek kalitede aydınlatma sağlayan LED armatürler, fiyat bakımından her bütçeye uyum sağlar. LED armatür fiyatları, armatürün modeline, çeşidine, rengine, Watt gücüne, markasına gibi durumlarda değişkenlik gösterir. Watt gücü düşük olan armatür modeli fiyat bakımından daha uygundur. Markaların indirim ve kampanyalı fiyatlarda satışa sunduğu modelleri uygun fiyata satın alabilirsiniz. Mekan aydınlatmasında LED armatürleri tercih ettiğiniz takdirde elektrikten de tasarruf edebilirsiniz. Dilerseniz pilli dilerseniz prize takılan modelleri tercih edebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.