Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Led Armatür Çeşitleri ile Ofisinize Şık Bir Görünüm Kazandırın

10-09-2020 01:48
Led Armatür Çeşitleri ile Ofisinize Şık Bir Görünüm Kazandırın

Led armatür çeşitleri en şık ve dekoratif aydınlatma sistemlerinin başında gelmektedir. Led aydınlatma sistemleri ışık yayan diyot anlamına gelmektedir. Bu aydınlatma sistemleri yarı iletken malzemelerden oluşmaktadır. Farklı montaj tiplerinde üretilmektedir. Bu özelliği sayesinde de led lambalar birleştirilerek ya da tek tek kullanılarak oldukça canlı ve parlak renklere sahip de aydınlatma sistemleri üretilebilmektedir. Armatür lambaların bir ya da birden fazlasını bünyesinde taşıyan ve bu sayede oldukça şık bir görünüm kazanmasını sağlayan aydınlatma sistemleridir. Armatür led aydınlatma sistemleri kafelerde, ofislerde, mağazalarda ya da iş yerlerde sıkça kullanılmaktadır. Aydınlatma sistemleri arasında en şık seçeneklerin arasında bulunan aydınlatma armatürleri, bir ya da birden fazla lambayı bünyesinde taşıyarak dekoratif bir görüntü vermektedir. Ortam aydınlatması özellikle iş yerleri, ofisler, mağazalar gibi büyük hacimli yerler için oldukça önemlidir. Aydınlatma armatürleri özellikle tavan lambaları, duvar lambaları için de kullanılmaktadır.

Led Armatür Çeşitleri

Led armatür çeşitleri oldukça zengindir. Kullanım amaçlarına göre farklı şekillerde tasarlanmaktadır. Genel olarak aydınlatma armatürleri kablolu olarak da tasarlanabilmektedir. Bu sistemler elektrik sistemine bağlanacak şekilde dizayn edilmiştir. Kablolu armatürler özellikle duvarlara, tavana ya da zemine olarak şekilde monte edilmektedir. Portatif armatür modelleri ise özellikle taşınabilir lambalar ve ışıkları ifade etmektedir. Ek bir harici kablo kullanılarak aydınlatma seçenekleri de arttırılmaktadır. Bu kablo sistemleri standart olarak elektrik prizlerine takılmaktadır. Bu sayede ışıkları dilediğiniz odaya çevirme imkanına da sahip olabilirsiniz. Bu lamba çeşitleri genel olarak zemin lambaları, masa lambaları ve farlar olarak ifade edilebilmektedir. Bir diğer en önemli armatür ise dekoratif armatürler olmaktadır. Lamba armatürleri dekoratif olarak tasarlandığında odanın içerisinde zincirler, kordonlar, kollar, direkler ve farklı işlevsel yollarla aydınlatma şeklinde ulaşabilmektedir.

Led Aydınlatma

Led aydınlatma sistemleri farklı ebat ve ışık renk seçenekleri dışında kullanım pratikliği de sağlamaktadır. Uzun kullanım ömrü sayesinde oldukça tercih edilmektedir. Öte yandan enerji tasarrufu da sağlamaktadır. Led armatürlerin en büyük avantajı ise yüzde 80’e varan enerji tasarrufu sağlamaktadır. Uzun kullanım ömrüne sahiptir. Farklı ebat seçenekleri ile farklı alanlarda da kullanabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.