Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Led Armatür Alırken Nelere Dikkat Etmeli

17-12-2020 10:53
Led Armatür Alırken Nelere Dikkat Etmeli

Led armatür, uzun süreli kullanım imkanına sahip olan ve oldukça tasarruflu aydınlatma sistemlerini ifade etmektedir. Led armatür satın alırken dikkat etmeniz gereken en önemli konu da bu kriterleri karşılayabilecek, kaliteli ve dayanım gücü yüksek ürünler arasından seçim yapmak olacaktır. Led armatür çeşitleri arasından hangisini alacağınıza dair öncelikli olarak mekan genişliğine karar vermeniz gerekmektedir. Mekan özellikleri, aydınlatma sisteminin özelliklerini de belirler. Dış mekanda aydınlatma çözümlerini kullanacaksanız, dış faktörlere dayanıklı olan armatür modellerine karar vermeniz gerekmektedir. İç mekan için aydınlatma sistemleri kullanmak istiyorsanız, buna uygun aydınlatma modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Marka, ürünü aldığınız firma ve satış sonrası destek de bu noktada önem taşımaktadır.

Led Armatür Çeşitleri

Led armatür çeşitleri aydınlatma ihtiyacına göre özel olarak tasarlanmaktadır. Bundan dolayı da led armatür çeşitleri oldukça zengindir. Kullanım amaçlarına göre farklı şekillerde dizayn edilen ürünler arasından sizin için en uygun olan aydınlatma sistemine karar verebilirsiniz. Genel olarak aydınlatma armatürleri kablolu olarak da dizayn edilebilen bir üründür. Bu sistemler elektrik sistemine bağlanacak şekilde özel olarak tasarlanır. Kablolu armatürler özellikle duvarlara, tavana ya da zemine olarak şekilde monte edilmektedir. Portatif armatür modelleri ise özellikle taşınabilir lambalar ve ışıkları ifade etmektedir. Ek bir harici kablo kullanılarak aydınlatma seçenekleri de buna göre arttırılmaktadır. Bu kablo sistemleri standart olarak elektrik prizlerine takılmaktadır. Bu özelliği ile ışıkları dilediğiniz odaya çevirebilir ve aydınlatma ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Bu lamba çeşitleri genel itibari ile zemin lambaları, masa lambaları ve farlar olarak ifade edilebilmektedir. Bir diğer en önemli armatür ise dekoratif armatürler olmaktadır. Lamba armatürleri dekoratif olarak tasarlandığında odanın içerisinde zincirler, kordonlar, kollar, direkler ve farklı işlevsel yollarla aydınlatma şeklinde ulaşabilmektedir.

Led Armatür Fiyatları

Led armatür fiyatları satın alacağınız ürünlere göre değişmektedir. Ürünün kalitesi, iç ya da dış mekan için özel olarak tasarlanmış olup olmaması gibi detaylar led armatür fiyatları için belirleyici olmaktadır. Sitemiz üzerinden en uygun fiyatlı led armatür fiyatlarına ulaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.