Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Led Ampuller Sayesinde Tasarruf Sağlanır mı?

10-09-2020 00:56
Led Ampuller Sayesinde Tasarruf Sağlanır mı?

Led ampul, günümüzün en tasarruflu ve en çok tercih edilen aydınlatma sistemleridir. Kullanıma başlanmasından itibaren ortalama bir evin elektrik harcamalarını yüzde 30 oranında azaltmaktadır. Led aydınlatma sistemlerinin diğer aydınlatma sistemlerine karşı en büyük avantajı düşük enerji tüketimi olmasıdır. Öte yandan uzun ömürlü olarak bilinen klasik aydınlatma sistemlerine kıyasla çok daha ekonomik bir seçim olmaktadır. Led aydınlatma sistemleri mimari tasarımların da değişmesine sebep olmuştur. İç mekanların güzelleşmesini sağlayan, esnek ve değişken yapısı ile ortamların dekorasyonlarını da değiştirmektedir. Led ürünleri özellikle otomasyon sistemleri ile uyumluluk sağlaması sebebiyle günümüzde yaygın şekilde tercih edilmektedir. Led ampul sistemlerinin bir diğer önemli avantajı ise uzun ömür ve darbelere dayanma gücüdür. Led aydınlatma sistemleri özellikle müdahale etmesi zor olan yerlerde kullanılır. Çünkü kolay kolay arızalanmaz. Led ampullerin bir diğer önemli özelliği ise karbondioksit salınımın oldukça az olmasıdır. Bu sistemler çevre dostu bir yapıya sahiptir. Kullanım süresinin bitmesi halinde doğaya herhangi bir zararları dokunmamaktadır.

Led Ampul Çeşitleri

Led ampul çeşitleri oldukça fazladır. Neon led ampul çeşitlerinin yanı sıra şerit ya da dış mekan led ampul çeşitleri de bulunmaktadır. Led ampul çeşitleri uzun ömürlüdür. Bunun yanı sıra cam yapıya sahip olmaması sayesinde darbelere dayanma özelliğine de sahiptir. Led aydınlatma ürünleri, müdahale edilmesi zor olan alanlar için maksimum verimi de sunmaktadır. Bunun yanı sıra led armatürler şık görünümlere sahiptir. Bu sebeple de sanatsal aydınlatma için de tercih edilmektedir. Led çeşitleri oldukça farklıdır. İlk nesil ledler birkaç modüllü olan reklam tabelaları, dekoratif aydınlatmalar, küçük boyutlu ışığa ihtiyaç duyan alanlarda kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra LED ampuller, LED paneller, LED projektörler, şerit LED’ler, LED spotlar, LED tavan armatürleri çeşitleri de bulunmaktadır. Led aydınlatmalar hemen hemen her yerde kullanılmaktadır. Özellikle parklarda, ofislerde, bahçelerde kullanabileceğiniz led ışıklar sayesinde hem tasarruflu hem de şık bir seçim yapabilirsiniz.

Led Ampul Fiyatları

Lem ampul fiyatları satın alacağınız led ampulün özelliklerine ve markasına göre değişmektedir. LED aydınlatma fiyatları ise ışık değeri, model, güç, ışık akışı ve renk tercihi gibi öne çıkan faktörlere göre ürün fiyatları belirlenmektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.