Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Kullanım Oranı Her Geçen Gün Artan Solar Aydınlatma Modelleri Neler

13-07-2022 01:32
Kullanım Oranı Her Geçen Gün Artan Solar Aydınlatma Modelleri Neler

Solar aydınlatma sistemleri ile güneş enerjisi aracılığıyla ışık desteği sağlanır. Solar aydınlatmalar hem kapalı hem de açık alanlarda kullanılabiliyor.

Solar Aydınlatma

Solar aydınlatma çeşitleri her açıdan kullanıcıya fayda sağlıyor. Özel üretimli bu ürünler, farklı farklı boyutlarda üretilmiştir. Güvenli ışıklandırma sistemi sunduğunu söyleyebiliriz. Teknolojik gelişmelere bağlı olarak ortaya çıkan bu aydınlatma sisteminden tam anlamıyla verim alabilirsiniz. Çevre dostu sistemlerle üretilen aydınlatmalar bahçe gibi dış mekanların yaşam kalitesini artırıyor. Evlerin bahçesine konforlu bir ışıklandırma sistemi sunmaktadır. Her hava olaylarına karşı dayanıklı olmasıyla biliniyor. Geometrik şekil ve desen anlamında geniş ürün yelpazesinden oluşmuşlardır.

Solar Sokak Aydınlatma

Yaz ve ilkbahar aylarında bahçe, park gibi alanlarda çok vakit geçirilmektedir. Solar sokak aydınlatma sistemleri; estetik görüntüsüyle dikkat çekiyorlar. Park, bahçe gibi alanların dekore edilmesi için solar sokak aydınlatmalar önemli rol oynuyor.

Solar sokak aydınlatma sistemleri yenilebilir enerji kaynağından dizayn edilmiştir. Çevre dostu olmalarıyla biliniyorlar. Güneş enerjisi tüketmediğinden dolayı ekolojik denge için çok önemlidir. Gündüz güneş enerjisini depolayarak akşamları ışık yayar. Doğru bir aydınlatma sistemi olduğunu söyleyebiliriz. Prize takılmadan elektrik yayması ürünün kullanışlılığını artırmaktadır. İşlevselliği çok yüksek olan solar sokak aydınlatma sistemleri ortamları doğru şekilde aydınlatmaktadır. Işık rengi ve tasarım özellikleri bakımından son derece kullanışlı ürünlerdir.

CATA Aydınlatma

CATA aydınlatma sistemleri; film ve fotoğraf stüdyoları ile evlerde kullanılmaktadır. CATA aydınlatmalar;

  • · Uzun ömürlüdür,
  • · Şık ve sade tasarımlardan oluşmuştur,
  • · Yüksek enerji tasarrufu sağlamaktadır,
  • · Geniş kullanım alanı sunmaktadır,

Farklı renk tonlarından oluşan CATA aydınlatmalar hem asma tavanlarda hem de normal tavanlar üzerinde kullanılıyor. Raylı, sarkıt, spot, ampul ve projektör şeklinde CATA aydınlatmalar üretiliyor. Bu aydınlatma türlerinden dilediğinizi seçip satın alabilirsiniz. CATA aydınlatmalar ne kadar çok yüksek alanlara monte edilirse o derece etrafa ışıklandırma sağlanır. Dayanıklı ve kaliteli malzemelerden üretildiği için bozulma gibi durumlar asla olmaz. Yüksek performansla etrafa ışık yaymaktadır. Kesintisiz olarak ortamı aydınlatır. Tüm iç ve dış mekanlarda çok rahat kullanılmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.