Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Jupiter Led Panel Armatür Nasıl Takılır

09-08-2021 02:38
Jupiter Led Panel Armatür Nasıl Takılır

Jupiter led aydınlatma tavanın aydınlatılmasına yardımcı olan en önemli araç ve gereçlerden bir tanesidir. Özellikle plaza ve işyerlerinde pratik kullanıma sahip olan led panel armatürleri oldukça şık görünümleri ile ortamın havasını anında değiştirmektedir. Geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan bu aydınlatıcılar farklı boyutları ile de istediğiniz ölçülerde kullanılabilir. Hem kullanımı hem de montaj aşaması oldukça kolaydır.

Aparatın yerleştirileceği aydınlatmayı hazırlayın. Paneli taşımanıza yardımcı olacak demir kasnağı tavana yerleştirin. Ancak demir kasnağı tavana yerleştirebilmek için matkap ile iki adet delik oluşturmanız gerekir.

Açmış olduğunuz deliklerin üzerine dübel yerleştirin. Dübeller, aydınlatıcıların sabitlenmesini ve sağlamlığını sağlar.

Aydınlatıcılarda mevcut olan klemensler 3.aşamada devreye girer. Bir elektrik ekipmanı olan klemensler, birden fazla kabloyu birbirine bağlamaya yardımcı olur. Bu işlemler bittikten sonra led paneli tavana yerleştirin.

Jupiter Aydınlatma

Jupiter aydınlatma, bulunduğu ortamların en güzel şekilde aydınlatılmasını sağlar. Özellikle, okul ve benzeri alanlarda klasik aydınlatmalar riskli olabileceğinden dolayı tamamen tavana monte edilebilen aydınlatma araçları kullanılmalıdır. Led aydınlatmalar bu alanda oldukça başarılıdır ve uzun süreli olarak kullanıma uygundur.

Jupiter Led Aydınlatma

Jupiter led aydınlatma, farklı model ve seçenekleri ile herkesin zevkine hitap eder. Aynı zamanda aydınlatma içerisindeki renkleri de dilediğiniz renkte seçebilirsiniz. Kullanım oranlarının her geçen gün artış göstermesinden dolayı zengin model çeşitleri ile piyasada satışa sunulur. Sizlerde gerek işyerinizde gerekse de evinizde kullanmak isterseniz sizlere uygun olan seçeneklerden tercih edebilirsiniz.

Jupiter Aydınlatma Ürünleri

Jupiter aydınlatma ürünleri, şık ve modern tasarımları ile kurulum yapıldığı ortamın modern bir görünüme sahip olmasını sağlar. Siyah, beyaz, gri ve birçok rengi bulunan Jupiter aydınlatmaların çeşitli desenleri de bulunmaktadır. İster birden fazla aydınlatmaları bir arada kullanarak sarkıtmalı olarak ledleri kullanabilirsiniz. Özellikle yemek masası üzerinde tercih edilen Jupiter aydınlatmaları sizlerde evinizde ki herhangi bir alanda kullanabilirsiniz. Geniş bir model ağına sahip olan bu aydınlatmaların klasik tavana monte edilen modeli en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.