Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

İster Gün Işığı, İster Beyaz Işık... Aradığınız Tüm Led Ampuller Burada

14-10-2020 11:01
İster Gün Işığı, İster Beyaz Işık... Aradığınız Tüm Led Ampuller Burada

Led ampul isterseniz gün ışığı olarak isterseniz de beyaz ışık olarak kullanabileceğiniz, oldukça geniş renk çeşitliliğine sahip aydınlatma sistemlerini ifade etmektedir. Aradığınız tüm led ampul çeşitlerine sitemizden ulaşabilirsiniz. Yeni nesil en teknolojik aydınlatma sistemi olan led ampuller, enerji tasarrufu ile de ön plana çıkmaktadır. Led aydınlatma sistemleri, diğer aydınlatma sistemleri ile kıyaslandığında oldukça yüksek avantaj sistemine sahiptir. Günümüzde birçok farklı rengi de bulunmaktadır. Özellikle halojen ve floresan lamba gibi aydınlatma elemanları yerine de kullanılabilmektedir. Diğer aydınlatma sistemleri ile kıyaslandığında çok daha az enerji harcamaları söz konusudur. Led ışık sistemleri aynı zamanda diğer aydınlatma sistemleri ile kıyaslandığında çok daha uzun ömürlü ve çok daha ekonomik bir aydınlatma yöntemidir. Sağlam olmaları ve dayanıklı olmaları sayesinde her zaman kullanabileceğiniz bir sistem olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle diğer lamba sistemlerinde içindeki teller kırılabilir ve koparak aydınlatma ihtiyacının kesilmesine sebep olabilir. Led ampul sistemlerinde ise bu gibi bir durum söz konusu değildir.

Led Ampuller

Led ampuller en teknolojik ve en tasarruflu aydınlatma sistemlerini ifade etmektedir. Özellikle sağlam olmaları ve dayanım özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Bunun yanı sıra çevreyi korumak için de tercih edebileceğiniz en doğru aydınlatma sistemini ifade eder. Led ampul sistemleri hiçbir zararlı gazı barındırmamaktadır. Genel olarak halojen ampul çeşitleri ışık yayma sırasında sera gazlarının emisyonuna sebep olmaktadır. Ancak led ışık sistemlerinde bu gibi zararlı emisyonlar söz konusu değildir. Led ışık sistemleri genel olarak oldukça az enerji harcayarak aydınlatma ihtiyacını karşılamaktadır. Uzun ömürlü bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda termal ve mekanik darbelere karşı da çok daha dayanıklıdır. Işığı direkt olarak yayma özelliğine sahiptir. Bundan dolayı da çok verimlidir. Kızılötesi bir sisteme sahiptir. Zararlı gaz barındırmamaktadır. Bu sayede çocuk odalarında da güvenle kullanabilirsiniz. Yanma ya da çarpma riski de bulunmamaktadır.

Led Ampul Fiyat

Led ampul fiyat aralıkları satın alacağınız led ampulün özelliklerine göre değişmektedir. Led ampul markası ve özellikleri fiyat konusunda en belirleyici detay olmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.