Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

İşletmelerin Tercih Ettiği Anahtarlar Priz Modelleri Hangileri?

14-10-2020 10:58
İşletmelerin Tercih Ettiği Anahtarlar Priz Modelleri Hangileri?

Anahtar priz, işletmelerde en çok tercih edilen priz modelidir. Günlük hayatımızda ve tüm yapılarda kullanabildiğimiz bu priz modelleri özellikle elektrik akımlarının kesilmesinde farklı alıcılar ile yön değişimi sağlamaktadır. Anahtar prizler de günümüzde en modern yapılarda dahi kullanılabilmektedir. Bu sayede modern yapılarda oldukça modern ve kolay kullanıma sahiptir. Anahtar priz yapıları sıva dışında ya da sıva içerisinde kullanılabilmektedir. 3’lü topraklı, 4’lü topraklı ve 6’lı topraklı gibi grup priz çeşitleri arasından sizin için en uygun olana karar verebilirsiniz. Buna göre de 3 ve 5 metre uzunluğunda kablo seçenekleri ile evlerinizde rahat kullanım sağlayacak priz modelleri arasında bulunmaktadır. İkili ışıklı anahtar ve kapaklı grup priz dizaynları ile, her alanda kullanabileceğiniz anahtar priz ürünleri arasından seçim yapabilirsiniz. Hem güvenlikli hem de montaj kolaylığına sahip olan bu priz çeşitlerini birçok farklı alanda da kullanabilirsiniz. Depo, ev, inşaat, fabrika, banyo veya farklı yapılarda farklı korumalı anahtar priz seçenekleri yer almaktadır. Kaliteli malzemesi ile güvenilir bir şekilde bu priz modellerini işletmelerinizde tercih edebilirsiniz.

Anahtar Priz Modelleri

Anahtar priz modelleri özellikle iki ayrı lambayı ya da tek lambayı kumanda edebilen bir yapıya sahip olan sistemleri ifade etmektedir. Elektrik bağlantılarının söz konusu olduğu özel geçiş bölmeleri ve vidayla kolay montajlama konforu da sunduğundan dolayı işletmelerde sıkça tercih edilmektedir. Özellikle kullanılan anahtar priz malzemesinin ısıya dayanıklı ve sağlam malzemeden üretilmelidir. Aksi halde bu avantajları sunmayacaktır. Büyük işletmelerde özellikle 6’lı ve 5 metrelik çoklu priz kullanımı çok yaygın şekilde kullanılmaktadır. Bu sayede her yere yetişebilen kablosu ve çoklu priz seçenekleriyle, tüm işlerinizi de kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.

Anahtar Priz Fiyatları

Anahtar priz fiyatları satın alacağınız prizin özelliklerine ve markasına göre değişmektedir. Genel olarak anahtar priz modelleri kullanım alanlarına göre farklı yapılarda ve ebatlarda üretilmektedir. Prizin takıldığı ve elektriğin geçtiği yapıların nemli olmamasına özellikle dikkat etmeniz gerekir. Prizin üretildiği malzemelerin de mutlaka kalitesi olmasına önem vermeniz gerekmektedir. Bu gibi detaylar anahtar priz fiyatları için belirleyici olmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.