Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

İş Yerlerinde En Çok Tercih Edilen Led Aydınlatma Ürünleri

10-09-2020 00:58
İş Yerlerinde En Çok Tercih Edilen Led Aydınlatma Ürünleri

Led spot iş yerlerinde en çok tercih edilen led aydınlatma ürünleridir. Bu aydınlatma sistemi alüminyum bir kasa içerisine dizilmiş ledçip modül yardımı ile ortaya çıkan ışığın ön tarafında yer alan difüzör yardımı ile ışığın genele yayılmasını sağlar. Led spot sistemleri enerji tasarrufu sağlar. Kolay montaj yapılabilmesi açısından avantaj sağlamaktadır. Işık gücü oldukça yüksektir. Led panel çeşitleri genel olarak 300x300 mm, 600x600 mm, 1200x600 mm ve 1200x300 mm olarak tasarlanmaktadır. Ölçüler özelleştirilebilmektedir. Panel led montajı oldukça basit ve pratik bir işlemdir. Led spot sistemleri yüksek aydınlatma özelliği sayesinde en çok tercih edilen sistemlerin başında gelmektedir. Kullanıldığı ortamın tüm havasını değiştiren bu sistem özellikle daha az enerji harcayarak daha aydınlık ortamların oluşmasına destek olmaktadır. Led spot ışıklar her ortamda kullanım için uygundur. Hem mobilyalarda hem de ışık havuzlarında kullanılmaktadır.

Led Spot Modelleri

Led spot modelleri farklı renk seçeneklerine sahiptir. Bu açıdan oldukça avantajlıdır. Her ortama uygun renkte led spot modellerine göz atabilirsiniz. Led spot modellerinin avantajlı olduğu en önemli konu ise panel led montajlarının oldukça pratik olmasıdır. Özellikle sıva altı ya da sıva üstü led spot ledleri kullanabilirsiniz. Led spot aydınlatma sistemleri birçok avantajı size sunmaktadır. Özellikle uzun ömürlü olması sayesinde led spotlar aynı zamanda da tasarruflu olmasını sağlamaktadır. Led spot yanı sıra dilerseniz bu aydınlatma sistemlerini sarkıt gibi aydınlatma ürünlerinde de led ampulleri kullanmanız mümkündür. Led aydınlatmalar oldukça avantajlıdır. Hem şık yapısı hem de tasarruflu olması sayesinde ön plana çıkmaktadır. Tercih edeceğiniz led spot ürünlerinin CE belgesinin olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Bunun yanı sıra aldığınız panelleri kontrol ederek satın almanız gerekmektedir. Led panellerde hiçbir şekilde leke olmaması gerekmektedir.

Led Spot Fiyatları

Led spot fiyatları satın alacağınız ledin markasına, rengine ve özelliklerine göre değişmektedir. Led spot fiyatları konusunda bilmeniz gereken en önemli hususların başında, ledin uzun süreli kullanım avantajına sahip olmasıdır. Bu sayede uzun süreli kullanım tasarrufu elde etmeniz de mümkün olacaktır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.