Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

İmalathane Gibi İşletmelerde En Çok Kullanılan LED Bant Armatür Çeşitleri

03-12-2021 22:22
İmalathane Gibi İşletmelerde En Çok Kullanılan LED Bant Armatür Çeşitleri

Fabrika ve imalathane gibi işletmelerin aydınlatma seçimi önemli konulardandır. Aydınlatmanın yüksek verimlilik ve kalitede olması gerekir. İşletmelerde en çok kullanılan aydınlatma ürünü armatürlerdir. LED bant armatürler, metrekareye yeterli ışık saçar. Elektrik masrafı fabrika ve işletmelerde ciddi oranlardadır. Bu oranı düşürmek ve tasarruflu kullanım sunmak için LED bant armatürleri tercih edebilirsiniz. Parlak ve canlı aydınlatma sağlarken, ortamın daha modern havaya dönüşmesinde de yardımcı olur.

LED Bant Armatür

Gün geçtikçe popülerliği artan aydınlatma ürünleri arasında LED bant armatür modelleri yer alıyor. Çok sayıda LED şeridin yer aldığı armatür modeli çok fazla ışık saçmada yardımcıdır. Normal ışıklara oranla daha az enerji harcayarak aydınlık sunar. Kullanacağınız alana uygun büyüklükte tercih edebilirsiniz. Oldukça ekonomik bir ürün olduğundan, ofis, hastane, okul gibi geniş alanlarda rahatlıkla kullanılabiliyor. Dilerseniz evinizde dekorasyon amaçlı da kullanabilirsiniz. Farklı renk seçenekleri arasından kullanacağınız mekana göre tercih yapabilirsiniz. Kullanım alanı gün geçtikçe yaygınlaşan LED bant armatürler uzun süre dayanıklılık sunar.

LED Bant Armatür Çeşitleri

Birden fazla LED lambanın bir araya getirilerek tasarlandığı LED bant armatür çeşitleri, kullanım ve duruş açısından oldukça avantajlıdır. Farklı çeşitleri olan armatürler istenilen mekanda kullanılabilir. 18 ve 36 Watt gücünde üretiliyor. Küçük alanların aydınlatılmasında 18 Watt gücünde modeller yeterli oluyor. Beyaz ve gün ışığı renkleri mevcuttur. Çalışma alanlarınızda da kullanabileceğiniz armatürler gözlerinizi yormadan çalışma imkanı sunar. İhtiyacınıza uygun uzunluk ve renk seçimini çeşitler arasından seçebilirsiniz.

LED Bant Armatür Fiyatları

Her bütçeye uygun fiyatlarda satışa sunulan LED bant armatürler, uzun ömürlü aydınlatma ürünlerindendir. LED armatür fiyatları, marka, renk, model, çeşit, uzunluk gibi durumlarda değişkenlik gösterir. Enerji tasarrufu bakımından avantaj sağlayan bant armatürleri gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Kimi zaman markalar indirimli ve kampanyalı fiyatlarla armatürleri satışa sunmaktadırlar. Watt gücü ve LED’in rengine göre de fiyatların değişebileceğini bilmek gerekir. Bütçenize ve ihtiyacınıza ve zevkinize en uygun çeşitlerinden yana seçim yaparak uzun ömürlü kullanabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.