Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

İmalathane Gibi İşletmelerde En Çok Kullanılan Led Armatür Çeşitleri Hangileri

18-03-2021 12:09
İmalathane Gibi İşletmelerde En Çok Kullanılan Led Armatür Çeşitleri Hangileri

Led armatür özellikle imalathane, fabrika ya da işletmeler için en çok tercih edilen aydınlatma sistemleridir. İmalathane gibi alanlar metrekare bakımından oldukça geniş yerlerdir. Bundan dolayı da elektrik oldukça ciddi bir masraf kalemidir. İmalathane gibi büyük mekanlarda mutlaka tasarruflu ve aydınlatma enerjisinin tasarruflu şekilde karşılandığı aydınlatma sistemlerini tercih etmeniz gerekmektedir. Led aydınlatma sistemleri ışık yayan diyot olarak çevre dostu, uzun süre dayanımı yüksek ve tasarruflu enerji ihtiyacı karşılayan çözümlerdir. Bu aydınlatma sistemleri yarı iletken malzemelerden üretilmektedir. Farklı montaj tiplerinde tasarlandığı için de her mekanlar için oldukça uygundur. Bu ürün özelliği ile led lambalar birleştirilerek ya da tek tek kullanılarak oldukça canlı ve parlak renklere sahip de aydınlatma sistemleri dizayn edilmektedir. Armatür lambaların bir ya da birden fazlasını bünyesinde taşıyan ve bu özelliği ile oldukça şık bir görünüm de elde edilir. Verimli bir aydınlatma sistemi olduğundan özellikle çalışanların göz yorgunluğuna da sebep olmayan aydınlatma sistemleridir.

Led Armatür Çeşitleri

Led armatür çeşitleri imalathane, fabrika ya da işletmeler için kullanılmaya uygun olarak dizayn edilmektedir. Kullanım amaçlarına göre farklı biçimlerde dizayn edilmektedir. Genel itibari ile aydınlatma armatürleri kablolu olarak da dizayn edilebilir, mekan ihtiyacına uygun olarak farklı şekillerde tasarlanır. Bu sistemler elektrik sistemine bağlanacak şekilde tasarlanmaktadır. Kablolu armatürler özellikle duvarlara, tavana ya da zemine olarak şekilde montesi oldukça kolaydır. Portatif armatür modelleri ise özellikle taşınabilir lambalar ve ışıklar olarak ortaya çıkmaktadır. Ek bir harici kablo kullanılarak aydınlatma opsiyonlarını da kolayca arttırabilirsiniz. Bu kablo sistemleri standart olarak elektrik prizlerine takılarak kullanılabilir. Bu sayede ışıkları iş yerlerinde farklı bölgelere de yansıtma imkanına da sahip olabilirsiniz. Bu lamba çeşitleri genel olarak zemin lambaları, masa lambaları ve farlar olarak özetlenebilir. Bir diğer en önemli armatür ise dekoratif armatürler olarak ön plana çıkar. Lamba armatürleri dekoratif olarak tasarlandığında odanın içerisinde zincirler, kordonlar, kollar, direkler ve farklı işlevsel yollarla aydınlatma şeklinde ulaşabilmektedir. Özellikle, evlerimizde, işletmelerimizde ya da büyük mekanlarda farklı aydınlatma çözümleri ile uzun vadede enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz.

Led Armatür Fiyatları

Led armatür fiyatları kullanmak istediğiniz aydınlatma sistemine ve ihtiyaçlarınıza göre değişmektedir. Ürünün kalitesi, iç ya da dış mekan için özel olarak tasarlanmış olup olmaması gibi detaylar led armatür fiyatları için en önemli kıstaslardır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.