Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

İç ve Dış Mekanlarda Kullanabileceğiniz Neon Şerit Led Çeşitleri

10-09-2020 00:51
İç ve Dış Mekanlarda Kullanabileceğiniz Neon Şerit Led Çeşitleri

Neon şerit led hem iç hem de dış mekanlarda kullanılabilen bir aydınlatma sistemidir. Neon şerit ledler, tamamen esnek ve bükülebilir materyallerden yapılmaktadır. Neon şerit led çeşitleri arzu edilen boyutlarda kesilir ve iç ve dış mekanlarda estetik bir aydınlatma oluşmasını sağlamaktadır. Neon led ışıklar, iç mimari ve dekorasyon ışıklandırmalar için en ideal seçimlerin başında gelmektedir. Özellikle dış mekanlara uygulanan gizli dekorasyon ürünü olarak kullanılan neon şerit ledler, farklı renk seçenekleri ile mekanın atmosferini değiştirmektedir. Özellikle tarihi binaların dış cephe aydınlatmalarında, avm’lerde, ev dekorasyonlarında yaygın şekilde tercih edilmektedir. Bundan dolayı da neon şerit ışıklar aydınlatma için gerekli estetik algıyı da oluşturacaktır.

Dış Mekan Aydınlatma

Dış mekan aydınlatma sistemleri en çok tercih edilen aydınlatma çeşitleri arasında bulunmaktadır. Esnek ve bükülebilir özelliği sayesinde rahat bir uygulama imkanına sahiptir. Öte yandan neon şerit led aydınlatma çeşitleri kendinden yapışkanlı yapıya sahiptir. Bu sayede kolay montaj imkanı da sunmaktadır. Klasik floresan sistemleri genel olarak oldukça kolay şekilde arızalanabilmektedir. Bundan dolayı da özellikle yüksek tavanlarda şerit ledlerin kullanımı da yaygınlaşmaktadır. Neon şerit ledler floresan sistemlerin yerine kolayca uygulanabilmektedir. Bunun yanı sıra maksimum ışık verimi sağlamaktadır. Düşük enerji harcamasının yanı sıra çevreye dost bir yapıya da sahiptir. Neon led özellikle esnek ve yekpare bir aydınlatma sistemidir. Bundan dolayı çok kolay şekilde uygulanabilmektedir. Yüzde yüz kırılmaz özellikte olmasının yanı sıra su geçirmez özelliğe de sahiptir. Düşük voltajın yanı sıra düşük sıcaklık özelliğindedir. Güvenli bir aydınlatma sistemidir. Oldukça uzun ömürlü bir aydınlatmadır. Kolay montaj özelliği sağlamanın yanı sıra olası arıza durumlarında düşük bakım maliyetine sahiptir.

Neon Şerit Led Fiyatları

Neon şerit led fiyatları kullanım ömrüne kıyasla çok uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Özellikle ışık değeri, model, güç, ışık akışları ve renk tercihi gibi detaylar bu ürünlerin fiyatlarını belirlemektedir. Led aydınlatma ürünlerinin fiyatları iki anlamda oldukça ekonomiktir. Ürünün kullanım ömrü uzundur. Bunun yanı sıra elektrik açısından oldukça ciddi tasarruf sağlar. Bundan dolayı da tarihi eserlerden yüksek tavanlı binalara kadar her alanda kullanılır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.