Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

İç Mekanların Geometrik Işıklandırmasını Sağlayan ACK Lineer Aydınlatma

14-04-2022 00:30
İç Mekanların Geometrik Işıklandırmasını Sağlayan ACK Lineer Aydınlatma

İç mekanlarda aydınlatma denilince son zamanların trend ürünlerinden led aydınlatmalar ilk sıralarda gelir. Sunduğu pek çok avantajla ön plana çıkan led aydınlatma sistemleri ileri teknolojisi yanında göze hoş görünmesi ve mimariye kattığı estetik dokunuşlarla tercih edilmektedir. Yeni nesil aydınlatma sistemlerinin başında gelen ACK aydınlatma basit, dekoratif, sağlıklı ve bütçe dostu bir aydınlatma sistemidir.

ACK Aydınlatma

Sıradan ampullere nazaran pek çok avantaja sahip ACK aydınlatma sistemleri oldukça zengin bir ürün gamına sahiptir. Ampuller, armatürler, lambalar, spot aydınlatma, şerit aydınlatma ve trafo gibi ürünlerle kullanıcılarına geniş bir kullanım alanı sağlar. Yeni bir aydınlatma teknolojisi olan ancak sektörde hızla kendine yer edinmiş led aydınlatma teknolojisi, enerji tasarrufu, çevre ve bütçe dostu olmasının yanında mimari projelere de kattığı avantajlarla günümüz aydınlatma araçları arasında ilk sıralarda yerini almıştır.

Lineer Led Aydınlatma

Lineer led aydınlatma sistemleri günümüz mimari projeleri başta olmak üzere enerji tasarrufu sağlayan yapısı ile her alanda kullanıma uygundur. Bu sistemde ışık dağılımı doğrudan olduğu gibi dolaylı olarak da sağlanabildiğinden pek çok projede iç ve dış aydınlatma aracı olarak tercih edilmektedir. Çevre dostu da olan lineer LED aydınlatma sistemleri uzun ömürlüdür. Günlük yaşamımızda aktif olarak kullanılan çalışma alanları, okullar, hastaneler gibi doğru ve verimli bir aydınlatmaya ihtiyacı olan ortak alanlarda; lineer led aydınlatma sistemleri en verimli aydınlatmayı sağlarken mekanların dekorasyon tasarımlarına da katkıda bulunur.

Lineer Aydınlatma Modelleri

Lineer aydınlatma sistemleri dekoratif ve doğru aydınlatmada kullanılan en önemli öğelerden biridir. Lineer aydınlatma modelleri arasında sıva üstü ve sıva altı uygulamalar olduğu gibi sarkıt ürünler de en çok tercih edilen modeller arasındadır. Ev ve ofis ya da ortak kullanım alanlarında son yıllarda en çok tercih edilen bu sistemde pek çok model ihtiyaçlarınız göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Lineer aydınlatma modelleri hem ev hem de modern mekanların tasarımlarında sağlıklı olması yanında estetik açıdan da göz alıcı bir fark yaratmaktadır. Lineer aydınlatma modelleri ile homojen ışık dağılımı sayesinde daha az enerji harcayarak daha fazla aydınlanma deneyimi kazanmak için lineer aydınlatma sistemlerini denemelisiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.