Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

İç Mekanlarda En Çok Tercih Edilen Sıva Üstü Led Panel Çeşitleri

27-05-2021 00:21
İç Mekanlarda En Çok Tercih Edilen Sıva Üstü Led Panel Çeşitleri

Sıva üstü panel led armatürler iç mekan kullanımları için, sadeliği ve şıklığı ile başlıca tercih edilen yeni nesil aydınlatma sistemlerini oluşturmaktadır. Tasarruflu olmasının ötesinde, mekanın tasarımını daha yumuşak ve sıcak yansıtan bir donanımda ışığı sizlere sunmaktadır. Özellikle iç mekan tasarımlarında bu özellikleri sebebiyle özellikle tercih edilir. Özellikle evlerde, iş yerlerinde, ofislerde ya da farklı mekanlarda konforlu şekilde monte edilme imkanını size sunar. İş mekanlarda en çok tercih edilen sıva üstü led panel çeşitlerinin en büyük avantajı ise, tasarruflu ve şık aydınlatma çözümlerini sizlere sunmasıdır. Bu konunun dışında özellikle banyo ya da yüksek tavan gibi zor alanlarda da kolay şekilde monte edilme imkanına sahiptir. Led panel sistemleri sıva üstü ve sıva altı olarak kullanım alternatifi sunan ürünlerdir. Hangi modeli tercih edeceğinize montaj özelliklerine göre karar verebilirsiniz.

Sıva Altı Led Armatür

Sıva altı led armatür dizaynları hem yeterli ışık sistemlerini, hem de tasarruflu bir aydınlatma çözümünü size sunmaktadır. Özellikle bu led aydınlatma sistemleri ile bütün iç mekanlarınızı tasarruflu ve şık şekilde aydınlatabilirsiniz. Dilerseniz bu ürünleri dış mekan ya da iş yerleri için de güvenle kullanabilirsiniz. Led armatür tasarımları, en yüksek verimi alabileceğiniz sistemlerin başında yer alır. Işık yayım gücü diğer aydınlatma kaynaklarına göre daha yüksektir. Ancak tasarruf açısından çok daha uygundur. Donanımları sayesinde minimum enerjide yüksek bir aydınlatma çözümünü size sunar. Sıva altı ve sıva üstü olan led armatür sistemleri 15 yıllık kullanım ömrü ile ekonomik bir seçimdir. Boyut bakımından da oldukça az yer kapladığı için küçük mekanlarda da tercih edilebilmektedir. Bu özelliği sayesinde birçok sisteme oldukça kolay şekilde adapte olma imkanına sahiptir.

Sıva Altı Led Armatür Fiyatları

Sıva altı led armatür fiyatları satın alacağınız ürün özelliklerine göre belirlenmektedir.Dilerseniz led panelleri istediğiniz renk çeşidine göre de seçebilirsiniz. Sıva altı led panel aydınlatma sistemleri, asma tavanlardaki 60x60 çapındaki deliklere yerleştirilerek kullanabileceğiniz ürün tasarımlarını sizlere sunar. Sıva üstü led paneller ise tavanda delik olmayan beton veya farklı malzemeden yapılmış tavanlara sıva üstü aparatı ile monte edilmektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.