Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Her Evin Vazgeçilmezi Olan Viko Anahtar Priz Modelleri Hangileri

09-10-2022 22:31
Her Evin Vazgeçilmezi Olan Viko Anahtar Priz Modelleri Hangileri

Cihazlara iletilecek olan elektrik enerjisini aktarmaya yarayan anahtar priz ev, okul, hastane, ofis ve akla gelebilecek her türlü ortamda mutlaka bulunur. Günümüzde teknolojinin de gelişmesi ve günlük yaşantının bu duruma ayak uydurması elektrikli cihazlara gereksinimi arttırmıştır. Bu sayede artık her yerde anahtar priz bir gereklilik haline gelmiştir. Duvara yerleştirilerek kullanılan anahtar prizler enerji akışını yöneterek elektriğin cihazlara doğru bir şekilde iletilmesine yardımcı olur.

Anahtar Priz

Vera serisi iç mekan dekorasyonlarıyla kusursuz bir uyum içindedir. Renkli ve ahşap desenli tasarımıyla dikkat çeken Vera model anahtar prizler nemden uzak alanlarda tercih edilmelidir. Klasik modellere göre bir miktar yüksek fiyatlı olsa da diğer modellerden ayrılan şık tasarımıyla çokça tercih edilmektedir. Pacific serisinde bulunan anahtar priz modelleri ise IP54 özelliği sayesinde soğuk ve nemli hava şartlarının bulunduğu ortamlarda rahatlıkla kullanılmaktadır. Aynı zamanda kilit kapak opsiyonu bulundurması dış mekanlarda daha güvenli kullanım ortamı sunar.

Viko Anahtar Priz

Elektrikli priz üretiminde önemli bir konumda olan Viko, çeşitli dekorlara ve ortamlara uygun anahtar prizleri piyasaya sunmuştur. Elektrik kullanımını daha konforlu bir hale getirmek için geliştirilen özel kontrol mekanizmalarıyla tasarlanmıştır. Dayanıklı ve kaliteli formlarıyla uzun ömürlü ve güvenli bir kullanım sunan Viko anahtar priz çeşitleri bulunduğu ortama kolayca entegre edilebilir şekilde üretilir. Klasik ve modern tarzda tasarımların bulunabileceği priz çeşitlerinde siyah, beyaz, gri gibi renk seçenekleri de mevcuttur. Tekli veya çoklu olarak üçlü, dörtlü, altılı şekilde kullanıcılarına sunulur.

Viko Anahtar Priz Modelleri

Kullanıcılarına, farklı kullanım alanlarına ve farklı iç tasarımlara özel çeşitli priz modelleri sunan Viko markasında yer alan priz modellerinden biri Viko anahtar priz modelleri olarak bilinir. En çok tercih edilen Viko Anahtar Priz modellerinden ilki Karre serisidir. Çoğunlukla evlerde rastladığımız bu model şık ve uygun fiyatlıdır. Klasik severler için en güzel örnekleren biri olarak gösterilebilir. Beyaz ve krem renk seçenekleriyle kullanıma sunulan Karre serisi beşli, altılı gibi çoklu anahtar seçenekleriyle de mevcuttur.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.