Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Her Evde Karşımıza Çıkan Viko Anahtar Priz Modelleri Hangileridir

25-08-2022 21:14
Her Evde Karşımıza Çıkan Viko Anahtar Priz Modelleri Hangileridir

Viko anahtar priz modelleri arasında karşımıza pek çok seçenek çıkmaktadır. Her zevke ve her ortama uyum sağlayabilen Viko anahtar priz çeşitleri,pek çok farklı şekil ve renklerde üretilir. Bu modellerden bazıları şu şekilde isimlendirilmektedir:

  • · Viko Karre Serisi
  • · Viko SerisiRollina
  • · MeridianViko Serisi
  • · Viko Linnera Serisi
  • · Viko Karre Cıtıes
  • · Viko Karre Styl
  • · Viko Karre
  • · Clean Serisi

Viko Anahtar Priz

Anahtar prizler, elektrik geçişini güvenli bir şekilde sağlayan önemli bir unsurdur. Bu nedenle anahtar priz seçilirken öncelikle ürünün güvenilir bir marka tarafından üretildiğini bilmek gerekmektedir. Kaliteli üretilmiş bir anahtar priz, elektriğin güvenli bir şekilde iletilmesini sağlayacaktır. Bu durum oluşabilecek kazaların en başından önüne geçer. Güvenlik açısından çok önemli olan bu durum, anahtar priz seçiminde kalitenin ön planda tutulması gerektiğinin kanıtıdır. Bu bakış açısı ile yola çıkan Viko Anahtar Priz kullanıcılarına kaliteli ve güvenilir bir kullanım sağlamaktadır.

Viko Anahtar Priz Modelleri

Viko anahtar priz modelleri oldukça işlevsel ve güvenlidir. Kullanılacağı mekana göre çeşitli renk ve şekillerde üretilen bu ürünler, dekorasyona göre seçilmelidir. Örneğin; duvar rengi, anahtar priz seçerken dikkat edilmesi gereken noktalardan biridir. Duvar rengi ile anahtar priz arasında uyumlu bir ton olmalıdır. Genel olarak kullanıcıların tarzına göre farklı çeşitlerde üretilen Viko anahtar prizler genellikle kare şeklinde üretilmektedir. Bazı modellerin üzerinde çeşitli renk ve desenler bulunabilmektedir. Örneğin; Viko Karre Cities ya da Viko Karre Styl bahsedilen desenli ve renkli modeller arasında yer almaktadır.

Viko

Victor Kohen tarafından kurulan ve 1966 senesinde faaliyete geçen Viko, priz ve aydınlatma sektöründe öncü isimler arasında yer almaktadır. Türkiye de şık ve kaliteli priz çeşitleri ile sektörde oldukça önemli ve kaliteli ürünler üretmektedir. Pek çok ürün çeşidine sahip olan Viko; priz, anahtar priz ve aydınlatma sistemleri üzerinde ciddi çalışmalar yaparak günümüzde hem güvenli hem de göze hitap eden anahtar prizler üretmektedir. Bu da kaliteyi her zaman öne çıkaran ve güven sunan önemli ayrıntılardan biridir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.