Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Güneş Enerjili Bahçe Aydınlatma Nasıl Yapılır

09-08-2021 02:30
Güneş Enerjili Bahçe Aydınlatma Nasıl Yapılır

Cata aydınlatma sistemleri, aydınlatma sektöründe popüler hale gelen ledlerdir. Bu ürünler sayesinde, bahçenizde doğal bir ışık kaynağı ile aydınlatma sağlayabilirsiniz. Gündüz güneşten alan gücünü, gece ışıklandırmasıyla gösteren bir aydınlatma türüdür. Aslında uzun yıllar kullanılan bir ışıklandırma sistemidir. Ancak günümüzde de tercih edilen ışıklandırmalar arasında yerini almaktadır.

Küresel olarak, kaynak kıtlığı göz önüne alındığında bu güneş enerjili bahçe aydınlatmaları tasarruflu bir kullanıma sahiptir.Bu sistemlerin ortak özelliği ise doğa dostu bir sistem ile çalışmasıdır.

Cata Aydınlatma

Led lamba kategorisine giren bu ışıklandırma sistemleri, birden fazla avantaja sahiptir. En büyük avantajları ise tasarruf oranının yüksek olmasıdır. Bunun yanı sıra uzun süre dayanıklı ve performansını da kaybetmeden çalışmaya devam etmektedir. Cata aydınlatma sistemleri, LED ampullere oranla daha kısa süreli bir yanma eğilimi göstermektedir. Yani kısa bir zamanda söner ve yanma esnasında titreme sorunu çıkarmaz.

Bu aydınlatma sistemi, dış ya da iç mekanlarda rahatlıkla tercih edebileceğiniz ürünlerdir. Cata Led aydınlatmaların bir diğer özelliği ise ışık miktarının ayarlanabilir olmasıdır. Dimer kullanımı sayesinde, ışığı arzunuza göre kısabilir ya da açabilirsiniz.

Cata Bahçe Aydınlatma

İç ve dış mekanlar için uygun bir ürün olan Cata bahçe aydınlatma sistemleri, bahçenizde farklı renkleri dans ettirebileceğiniz bir üründür. Renk seçenekleri, bu ışıklandırmanın bahçe ortamında daha estetik durmasına yardımcı olmaktadır. Çoğu ışık kaynağına oranla gözleri rahatsız etmeyen bir sistemdir. Bahçe aydınlatmaları, soft formda bir ışık dağılımıyla çalışmaktadır. Ayrıca küçük parçaları bile aydınlatmaya yardımcı olmaktadır. Cata bahçe aydınlatmaları, düşük miktarlı bir enerji ile çalışma performansı göstermektedir.

Cata Bahçe Armatürü

Bahçeniz için şık bir tasarıma sahip olan Cata bahçe armatürü, bulunduğu ortamda şık bir görünüm yaratır. Bahçe kullanımlarının yanı sıra park, duvar, merdiven, dış mekanlar için de uygun bir ışıklandırma türüdür. Cata markalı olan bu ışık sistemi, farklı büyüklüklere sahiptir. Dekoratif görünümünde olan bu sistemler, ışığı oldukça geniş bir alana yaymaktadır. Bina çevrelerinde sık göreceğiniz bu sistem, genellikle dış tasarım olarak alüminyum yapıya sahiptir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.